Letno poročilo -Izkaz poslovnega izida

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
kaleidoskop
Začetnik
Začetnik

Letno poročilo -Izkaz poslovnega izida

Odgovor Napisal/-a kaleidoskop »

Pozdravljeni,
izpolnil sem tabelo IPIZ v Excel obrazcu, ki sem jo snel iz AJPESove strani za letno poročilo, in na kncu pod AOP 087 in 088 kjer izračunam dohodek in negativni poslovni izid sta številki enako samo da ima ena negativen predznak, a je to pravilno?
kaleidoskop
Začetnik
Začetnik

Re: Letno poročilo -Izkaz poslovnega izida

Odgovor Napisal/-a kaleidoskop »

nihče?
kali
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a kali »

mene pa zanima, nakazila iz podjetja v gospodinjstvo ter dvigi na bankomatu ali se knjižijo v ipi pod drugi odhodki?
Hvala.
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

kaleidoskop napisal/-a:Pozdravljeni,
izpolnil sem tabelo IPIZ v Excel obrazcu, ki sem jo snel iz AJPESove strani za letno poročilo, in na kncu pod AOP 087 in 088 kjer izračunam dohodek in negativni poslovni izid sta številki enako samo da ima ena negativen predznak, a je to pravilno?
to najbrž pomeni, da imate izgubo?
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

kali napisal/-a:mene pa zanima, nakazila iz podjetja v gospodinjstvo ter dvigi na bankomatu ali se knjižijo v ipi pod drugi odhodki?
Hvala.
nakazila nimajo z IPI nobene veze, so samo pretok iz podjetja v gospodinjstvo ali obratno in se ne zavedejo v noben izkaz, prav tako ne dvigi na bankomatu
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Odgovori