katera banka je s.p. najbolj prijazna?
Moderator: Mirko Zbačnik
katera banka je s.p. najbolj prijazna?
Kakšne izkušnje imate z bankami, katera je za mikro podjetje oz. s.p. najbolj prijazna? Da recimo lahko dobiš limit, da premostiš stvar, čeprav imaš na leto manj kot 100 tisoč eur prihodka?? Imate kakšne izkušnje?
Re: katera banka je s.p. najbolj prijazna?
Oglaševanje na forumu ni dovoljeno 
Ne verjamem, da bi kdo pohvalil svojo banko... Pogovarjam se z veliko podjetniki, s.p.-ji in d.o.o.-ji, pa razen posamičnih zadovoljstev (ki pa se nanašajo na storitev, ne na banko kot celoto) ni nekega pozitivnega mnenja. Pazite se banke, ki se na veliko reklamira na portalih za mala/začetna podjetja in sp-je
Pa še moja izkušnja z mojo banko: kot privatna oseba imam veliko ugodnosti (max.limit na klic brez stroškov, zlata kartica,...), če pa bi potrebovala kredit/limit za svoje podjetje (ki mi daje ne ravno veliko plačo), tudi ledvica za zavarovanje ne bi bila dovolj, kljub zglednemu poslovanju... Kot da sem ne samo na drugi banki, temveč na drugem planetu.
Pa še moja izkušnja z mojo banko: kot privatna oseba imam veliko ugodnosti (max.limit na klic brez stroškov, zlata kartica,...), če pa bi potrebovala kredit/limit za svoje podjetje (ki mi daje ne ravno veliko plačo), tudi ledvica za zavarovanje ne bi bila dovolj, kljub zglednemu poslovanju... Kot da sem ne samo na drugi banki, temveč na drugem planetu.
Mincek
se strinjam z zapisanim. Moje izkušnje so iste. Moram zamenjati banko, ne samo to, da ne odobrijo nič, tudi odnos je nikakršen, podcenjujoč, čakajo, se dobesedno igrajo itd.
Vem, da reklamiranje ni dovoljeno, ampak, ali pri tem, ko pravite, da se naj pazimo banke, ki se na veliko reklamira prek raznih portalov, mislite na banko, ki ponuja 1.000 eur nagrade za klikanje in nagrade za pridobivanje novih komitentov itd.?
Upam, da je to dovoljeno.
Vem, da reklamiranje ni dovoljeno, ampak, ali pri tem, ko pravite, da se naj pazimo banke, ki se na veliko reklamira prek raznih portalov, mislite na banko, ki ponuja 1.000 eur nagrade za klikanje in nagrade za pridobivanje novih komitentov itd.?
Upam, da je to dovoljeno.
Ne, mislim da ne (sem na hitro pobrskala po spletnih straneh slo bank, pa nisem odkrila tiste, ki nudi 1000 EUR nagrade, sem pa našla eno, ki nudi za nagrado avto:).
Ko smo že pri 1000 eur nagradah: to je manj kot znaša bbruto MINIMALNA plača+malica NA MESEC...
Ko smo že pri 1000 eur nagradah: to je manj kot znaša bbruto MINIMALNA plača+malica NA MESEC...
Mincek
ja, točno. Isto banko imava v mislih. Nagrada beatle, denar, če pripelješ nove stranke, po nekaterih spletnih naslovih pa še 1000 eur.
Ta banka je za s.p. katastrofa, za fizične pa ne vem natančno, ker nimam z njo opravka. Moram menjati.
Ta banka je za s.p. katastrofa, za fizične pa ne vem natančno, ker nimam z njo opravka. Moram menjati.