zdravo,
v javnem sektorju so znižali plačo za 8% pri kolegici. Že sedaj je bila na minimalnem OD 763 EUR bruto... Ali je možno, da je posledično mesečna plača nižja od 763 EUR bruto?
Pozdravljeni, vračam se z vprašanjem v zvezi z znižanjem plač.
V pogodbi o javnih delih je zapisano,da je bruto plača cca 648 €, torej da o neto ne govorim (cca 504 €). Sedaj pa se je partnerju za moje pojme na nezakonit način odtegnilo 105 € ( v kadrovski pravijo da zato,ker je bilo prejšnje mesece preveč izplačano...+ najverjetneje še 8% ker je javni sektor).
Dajte mi povedat,je zakonito da mesečna plača z malico in prevozom znaša 570 €...koliko je po zakonu najnižja neto plača? In pa zanima me še, ali ni potrebno za vsak odtegljaj od plače predhodno obvestiti delavca...ga seznaniti s tem zakaj in kako? Vprašam kot laik, kaj naj naredim v takem primeru...
Govori se,da je javno delo plačano kot 80% najnižje plače...torej če so res preveč nakazovali,ali je zakonito kar odtegnit od plače. Halo, pri 650 € plače se pozna 105 € minusa. Groza.
Lepo vas pozdravljam in se zahvaljujem,če se bo kdo potrudil za razlago
glede na zakon o minimalni plači je delavec v skladu z 2. členom, če dela polni delovni čas (zaposlen pri delodajalcu 100 %)
za svoje opravljeno delo, upravičen prejeti minimalno bruto plačo (v tem momentu = 763,06 €).
Če zaposleni cel mesec dela, ne more dobiti po 1.1.2012 več plače nižje od minimalne.
Odtegljaj pri plači mora zaposleni pisno odobriti.
Tako je zakonsko, vprašanje pa je kako se delodajalci držijo pravnega reda.