Pozdravljeni forumaši,
imam težavo s svojimi strankami in predvsem sama s seboj, ker se preveč obremenjujem.
Moje stranke zamujajo z dostavo dokumentacije, potem pa sem jaz tako pridna, da delam med vikendi, da oddam ddv.
Kako vi odreagirate na take zamudnike ??
za vsak nasvet in razmišljanje vam bom hvaležna
stranke in dokumentacija
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: stranke in dokumentacija
Vikende podaljšamo še na ponedeljke (črni humor).
Sotrpinski pozdrav!
Sotrpinski pozdrav!
ja, do tega pride ker najprej stranke ujčkamo, potem pa to seveda začnejo (včasih nehote) izkoriščati.
če oddaš ddv kak dan kasneje ne bo tudi na davčni še nobene kazni. če slučajno pride obvestilo ali klic glede oddaje, pa toliko "bolje", saj stranka prej vzame zadeve zares, če prihajajo iz davčne. včasih je pri kateri stranki "nujno" zamuditi oddajo kakega obrazca, še natveziti kak klic iz davčne in potem se zadeve malce uredijo. če pa boste vztrajali pri svojih podaljšanih vikendih, pa bo za vas vedno slabše tudi zato, ker bodo stranke zahtevale vedno več!
pa lep pozdrav
če oddaš ddv kak dan kasneje ne bo tudi na davčni še nobene kazni. če slučajno pride obvestilo ali klic glede oddaje, pa toliko "bolje", saj stranka prej vzame zadeve zares, če prihajajo iz davčne. včasih je pri kateri stranki "nujno" zamuditi oddajo kakega obrazca, še natveziti kak klic iz davčne in potem se zadeve malce uredijo. če pa boste vztrajali pri svojih podaljšanih vikendih, pa bo za vas vedno slabše tudi zato, ker bodo stranke zahtevale vedno več!
pa lep pozdrav
To je res najtežji del računovodskih storitev, nisem mogla verjeti, da se to dogaja.
Sama sčasoma preneham sodelovati z ljudmi, ki me tovrstno obremenjujejo.
Sama sčasoma preneham sodelovati z ljudmi, ki me tovrstno obremenjujejo.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
prenehanje sodelovanja pri meni je ponavadi pogojeno s financami, zato ne odneham. znam pa najt kake druge rešitve da si zadevo oljašam in ohranim finance. jbg, denar je vedno bolj sveta vladar, žal
ja, ko gre pa v skrajnost pa niti denar ne pomaga!
Dobri živci so veliko več vredni kot denar.
Lepo vas pozdravljam.