Na to temo sem prebrskal forum in sem našel samo eno kratko starejšo temo zato odpiram novo...
Zanima me kakšne imate kaj izkušnje s popisom osnovnih sredstev z uporabo čitalcev. Skratka na način da osnovna sredstva in lokacije označite s črtno kodo in nato s čitalcem preberete le te ob popisu. Ali celo uporabljate kakšne bolj napredne rešitve? Skratka, kako si pomagate pri popisu.
S čim ste imeli največ težav pri takem popisu, kje je največ prihranka v primerjavi z ročnim popisom?
So težave pri prenosu podatkov med računovodskim programom in čitalcem?
Skratka, zanima me vse na to temo. Verjamem, da bo tudi marsikomu drugemu zanimivo.
Lep pozdrav in čudovit vikend,
Klemen
Popis osnovnih sredstev s čitalcem
Moderator: Mirko Zbačnik
-
lutalica100
- Nov član

Re: Popis osnovnih sredstev s čitalcem
tudi mene zanimajo podobna vprašanja. Res nima nihče izkušenj s tem? Že več let je v podjetju to v planu, a ne kako se odlaša , odlaša , prelaga.
Re: Popis osnovnih sredstev s čitalcem
Pozdravljena!
Priporočam popis s terminali. Namreč s tem si zelo olajšate delo, saj se izognete ročnemu popisovanju, urejanju s papirji in podobno. Tu imate čitalec in z njim odčitate sredstva. Na koncu pa vse skupaj prenesete preko kabla na Pc.
V tem podjetju nudijo inventuro: ****
Mi imamo tudi od njih in smo zadovoljni.
lp
Priporočam popis s terminali. Namreč s tem si zelo olajšate delo, saj se izognete ročnemu popisovanju, urejanju s papirji in podobno. Tu imate čitalec in z njim odčitate sredstva. Na koncu pa vse skupaj prenesete preko kabla na Pc.
V tem podjetju nudijo inventuro: ****
Mi imamo tudi od njih in smo zadovoljni.
lp
Nazadnje spremenil Nina, dne 23 Apr 2013, 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje.
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje.