Pozdravljeni!
Nujno bi potreboval pomoč, in sicer delamo za podjetje, ki ima več kot 100 detaširanih delavcev v Avstriji, Nemčiji in Nizozemskem.
Vsi so prijavljeni pod zav. osnovo 002. Ker nam nihče ne ve pomagat, kako bi naj zgledala plačilna lista, koliko dohodnine se plača tukaj, koliko v tujini, osnova za prispevke, itd, bi prosil, če ima kdo izkušnje s tem, da po možnosti predloži kakšno plačilno listo detaširanega delavca in morda izda njegov program s katerim dela, ker naš preljubi *** še teh detaširanih delavcev ne podpira.
Zadeva je kar nujna, saj ima podjetje davčno inšpekcijo.
Detaširani delavci zaposleni na zavarovalni osnovi 002
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Detaširani delavci zaposleni na zavarovalni osnovi 002
Predloge programov pošiljajte po ZS 
Re: Detaširani delavci zaposleni na zavarovalni osnovi 002
Pozdravljeni!
Potrebovala bi pomoč pri obračunavanje plač za detaširane delavce na Nizozemskem. Zanima me kako naj bi izgledala plačilna lista, kako je z dobodnino, prispevki,...
Najlepša hvala za odgovor.
Potrebovala bi pomoč pri obračunavanje plač za detaširane delavce na Nizozemskem. Zanima me kako naj bi izgledala plačilna lista, kako je z dobodnino, prispevki,...
Re: Plača Detaširanih delavcev na Nizozemskem
Pozdravljeni!