Letos se bomo prvič prijavili na normirane stroške. odali bom obrazec 3
Prej smo obračunavali po dejanskih stroških in prihodkih.
Zanima me katero izjavo na obrazcu 3 moramo obkrožit v tem primeru ( št 1) je to dovolj ali še katero?
Hvala in lp
normiranec
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: normiranec
Razen I. je potrebno tudi izpolniti pod II: a ali b, odvisno kateri pogoj izpolnjujete. V tej zaporedni so navedeni pogoji, ki jih morate izpolnjevati, če želite biti pavšalist (poglejte navodila, ki so priložena obrazcu).
lp
lp
-
Smeškomali
- Začetnik

Lep pozdrav,
lahko da odgovor na moje vprašanje že obstaja, samo kako sem nova na forumu, vseeno vprašam tako: Kako poknjižim prejeto subvencijo ;4,500 €; pri normirancu? Vem da knjig ni potrebno vodit na takšen način, vendar smo se vseeno odločili za takšno varijanto poslovanja. Hvala in lp
lahko da odgovor na moje vprašanje že obstaja, samo kako sem nova na forumu, vseeno vprašam tako: Kako poknjižim prejeto subvencijo ;4,500 €; pri normirancu? Vem da knjig ni potrebno vodit na takšen način, vendar smo se vseeno odločili za takšno varijanto poslovanja. Hvala in lp
Ne vem po kakšnem razpisu ste dobili subvencijo, toda v pogojih razpisa Zaposli.me je navedeno, da normirec ne more dobiti subvencije.
Po znesku je jasno, da gre za samozaposlitev, kar se normirc lahko.adut napisal/-a:Ne vem po kakšnem razpisu ste dobili subvencijo, toda v pogojih razpisa Zaposli.me je navedeno, da normirec ne more dobiti subvencije.
Zaposli.me pa je za zaposlovanje delavcev.
Smeško, o tem je bilo te dni dosti različnih mnenj na davkoplačevalci.com. Poglej v Smetnjak.
-
Smeškomali
- Začetnik

Hvala
. Bom pogledala 
Tudi za zaposlitev delavca je subvencija 4.500 € - za zaposlitev prejemnikov denarne socialne pomoči.