Še malo imam do diplome, pa me zanima kakšna naj bi bila plača za začetek za univ. dipl. enon., na delovnem mestu računovodja, finančnika.
Na podlagi česa se lahko pogajam za plačo, koliko znaša minimalna plača za VII st. izobrazbe....
Ima mogoče kdo podobno izkušnjo z zaposlitvijo takšnega kadra.
Pripravništva ne bo!
Hvala za vaše odgovore.
PLAČA-EKONOMIST
Moderator: Mirko Zbačnik
-
prometelko
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
-
prometelko
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
Hvala Anela.
Kje pogledam podatke za panogo. V mojem primeru gre za recimo računovodski servis.Ja jasno mi je tudi da je odvisno od podjetja. Ampak nek minimum je pa verjetno nujen. Mislim pod določeno mejo ne morejo iti ali pač??
Ali je tistih 230000 bruto max ali je to neomejeno.
Najprej je to osnova.
Dodatki so pa za hrano, prevoz, morda še kaj, kar mora delodajalec nujno plačati. Sej hrana je fiksen znesek. Prevoz je pa verjetno odvisen od oddaljenosti od delovnega mesta.
Hvala za odgovore
Kje pogledam podatke za panogo. V mojem primeru gre za recimo računovodski servis.Ja jasno mi je tudi da je odvisno od podjetja. Ampak nek minimum je pa verjetno nujen. Mislim pod določeno mejo ne morejo iti ali pač??
Ali je tistih 230000 bruto max ali je to neomejeno.
Najprej je to osnova.
Dodatki so pa za hrano, prevoz, morda še kaj, kar mora delodajalec nujno plačati. Sej hrana je fiksen znesek. Prevoz je pa verjetno odvisen od oddaljenosti od delovnega mesta.
Hvala za odgovore