Oproscene nabave

Moderator: Mirko Zbačnik

naike
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a naike »

Milli, glede na vaše izjave na forumu, mislim da je bolje, da se ga sploh ne udeležujete, če nameravate vse ki se na njem oglašamo kritizirati in žaliti. Vsi se trudimo po naših najboljših močeh, in vsaj meni osebno, je do sedaj že marsikateri odgovor pomagal. Lahko trdim, da smo tukaj večina delavci iz računovodstva, ki se srečujemo s konkretnimi primeri, pri svojem delu, in ne zakonodajalci, ali teoretično podprti magistri ali doktorji, ki sploh še niso vnesli nobene vknjižbe v računalnik. Tako, da mi je kakršna koli pomoč od ljudi, ki se s tem ukvarjajo v praksi, dobrodošla, in če včasih ne dobim ravno konkretnega odgovora na problem, dobim vsaj namig kako ga rešiti oziroma kje rešitev poiskati.:mad:
Milli
Nov član
Nov član
Kraj: Austria

Odgovor Napisal/-a Milli »

Pozdravljeni!

Resnica boli.

Ce ste tukaj res v vecini racunovodski delavci :sad: potem se se bolj resno sprasujem.... zakaj toliko ugibanj, ce se dnevno ukvarjate s tem poslom in imate izobrazbe?

Nisem pa imela namena nobenega zaliti- si nebi nikoli dovolila.

Samo mislim, da so moja vprasanja opravicena ali ne? (bodite iskreni)

LP
Milli
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Milli, ali tisti, ki ne ve, ne sme postavljati vprašanj?
Slovenci smo pa taki, da če nekaj vemo, to držimo zase, da ne bi slučajno še kdo to zvedel in če se slučajno opečemo, niti pod razno ne povemo drugim, na kaj naj pazijo.
Čeprav mislim, da se tukaj oglašamo v glavnem tisti, ki radi delimo svoje znanje, čeprav še tako majhno.
Mirjana
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Mili,14 dni nazaj sem Vam odgovorila,potem tega nisem več spremljala.
Zdajle malo čitam za nazaj in skušam po svojih močeh komu pomagat.To
temo sem zopet pogledala samo zato,ker me je zanimalo zakaj toliko odgovorov -problemov pri "enih oproščenih nabavah".Mili, brez zamere,ampak mene ste nasmejali do solz.
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Ja,še nekaj sem pozabila.Čestitam vsem,ki ste sodelovali-živce ste
pa imeli!!
enka servis
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a enka servis »

Priznam, da je tale Mili malce čudno reagirala. kolikor sem brala vse odgovore, so bili zelo jasno napisani, kakor pa sem razumela njo, pa izgleda da nima niti osnovnega znanja, pa se na druge spravlja. bi bilo boljše da bi bila tiho.
Rok
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Rok »

Mili, Mili!

Vse mečete v en koš. Tale forum, ki je tudi meni že velikokrat rešil kakšno dilemo je FORUM, ni nobena da tako rečem - finančna oz. svetovalna inštitucija. Tu si izmenjujemo mnenja, rešujemo vsak svoje dileme, saj več ljudi več ve.
Če nas imate za neresne, neodgovorne,nespososbne, ..., saj vam ni treba sodelovati.
Obrnite se na odgovorne, tiste, ki ste sigurni, da so PRAVI.:mad:

LP[xx(]
Milli
Nov član
Nov član

Pozdravljeni,

Nisem imela namena nobenega prizadeti. Sem se samo vprasala kako je mogoce, da pri ljudjeh kateri se dnevni soocajo z temi zadevami obstaja toliko domnev in ugibanj.
Mislim, da je to vprasanje opraviceno.

Kar se pa tice " enka servis"... nesramno, prezvisano in prepotentno...

Upam, da je tukaj tudi kdo, ki me morda razume.
Se zavedam, da je slovensko racunovodstvo komplicirano... vendar mislim, da bi morali vsaj racunovodji vedeti kako.
Upam, da so res tudi racunovodji tukaj in ne samo tisti ,ki bi to radi bili.
Saj je tudi znano, da se v Sloveniji vsaka druga gospodinja ima za racunovodkinjo.

Dobra racunovodstva so bozji dar.
Spostovanje do tistih racunovodstev,kateri res dobro opravljajo svoje delo. Saj vsi vemo da je dobro racunovodstvo pol podjetja.

Lep pozdrav
Milli
KAJ
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a KAJ »

Mili!
Želim Vam zadovoljno in uspešno leto 2005 in da bi pridobili čim več
računovodskega znanja!

"Gospodinja računovodkinja"
Milli
Nov član
Nov član

Najlepsa hvala za zelje.

Enako zelim tudi vam.

LP
Milli
rina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a rina »

Milli, če ste prebrala vse odgovore ste prišla do prave informacije. Zakone je treba znati prebrati in razumeti. Če tega ne zmorete, ste pač za kakšen drug "foh" in ne računovodskega. Ne vem sicer, zakaj ste se spravila na računovodje na forumu, stopite do kakšnega davčnega svetovalca ki vam bo znal odgovoriti na vaša preprosta osnovnošolska vprašanja. Samo tudi njegov odgovor ne bo preprost, dvomim da ga boste razumela.
Veliko uspeha v letu ki je pred nami,
Milli
Nov član
Nov član

Pozdravljeni,

spostovana Rina, kot je videti se imate nekateri za nekaj posebnega.
Pri nas recemo temu: <u><b>Einbildung ist auch eine Bildung.</b></u>

Vsem ( posebej pa tistim,kateri so imeli vsaj malo razumevanja in potrpljenja z mano.

<b>Srecno novo leto.
Und ein guten rutsch in Jahr 2005.</b>

LP
Milli
Odgovori