A mi lahko pomagate pri izpolnjevanju obrazca M4, ki ga moramo dati do 30/4/2013.
s 1/12/2012 se zaposli delavec s polovičnim delavnim časom (20 ur tedensko zaposlen pri firmi), ostalih 20 ur tedensko mu prispevke palčujejo na centru za socialno delo zaradi starševstva, ki mu pripada do 6 leta otroka.
Kaj jaz poročam samo teh 20 ur ki je zaposlen pri firmi ali tudi 20 ur, ki jih plačuje (prispevke) Center za soc. delo. Pod rubriko C
Hvala za pomoč
OBRAZEC M4
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: OBRAZEC M4
samo svojih 20 ur.
Ker je tudi prijavljen samo za 20 ur, in pogodba je tudi samo za 20 ur.
A potem za ostalih 20 ur, ki jih plačuje sociala za starševstvo prijavijo oni na socialni, ali mi pod rubriko C.
Kaj pa dam pod tedenski sklad ur 40 ali 20 ur.
Kaj pa pod letni sklad 2088 ali 1044 ur.
Najlepša hvala za pomoč
Kaj pa dam pod tedenski sklad ur 40 ali 20 ur.
Kaj pa pod letni sklad 2088 ali 1044 ur.
Najlepša hvala za pomoč
-
mala novinka
- Računovodski vajenec

- Kraj: ljubljana
prosim za potrditev.....
ko je delavec na porodniškem dopustu vpišem pod rubriko C število ur nadomestila in leto osnove, ko se pa vrne v službo in dela s skrajšanim delovnim časom (katero mu pripada do tretjega leta otroka) pa vnesem v rubriko B samo število ur, katere dejansko dela npr. 4 urni delovnik, za ostale 4 pa mi ni potrebno nič oddajati....
sprašujem ker je bilo lansko leto narobe oddano in so potem dobili obvestilo iz zpiz-a, letos ga pa res ne bi radi dobili
ko je delavec na porodniškem dopustu vpišem pod rubriko C število ur nadomestila in leto osnove, ko se pa vrne v službo in dela s skrajšanim delovnim časom (katero mu pripada do tretjega leta otroka) pa vnesem v rubriko B samo število ur, katere dejansko dela npr. 4 urni delovnik, za ostale 4 pa mi ni potrebno nič oddajati....
sprašujem ker je bilo lansko leto narobe oddano in so potem dobili obvestilo iz zpiz-a, letos ga pa res ne bi radi dobili
nevednost ni lepa čednost