Zamenjava računalniškega programa

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
tiptip
Začetnik
Začetnik

Zamenjava računalniškega programa

Odgovor Napisal/-a tiptip »

Pozdravljeni!
Odločam se o tem, da bi zamenjal računalniški program za knjiženje, ker trenutno ne uporabljam progarama specializiranega za računovodstvo in pogrešam določene poenostavitve, ki jih trenutni program ne omogoča (izdelava bilance za ajpes, priprava obrazcev za DURS, druge vrste povezljivosti in poenostavitev...).

Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje glede programov, kot so *** ...oziroma katerega bi priporočili za vodenje manjših s.p.-jev, društev in d.o.o.-jev.

Vsaka informacija bo zelo dobrodošla, glede na to da ti programi niso ravno poceni.

LP!
Zadnjič spremenil Nina, dne 27 Maj 2013, 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: brisanje imen programov
meurs
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Re: Zamenjava računalniškega programa

Odgovor Napisal/-a meurs »

Moje izkušnje kažejo, da so programi zelo dodelani, vendar traja, da se ga zares "naučiš", navadiš (tudi eno leto) .... do takrat pa marsikdo meni, da je narobe izbral. Sem izredno zadovoljna z Op****m, ampak kolegice imajo druge programe, pa so tudi zelo zadovoljne. Menim, da je zadovoljstvo povezano s tem, ali dejansko znaš uporabljati program ali ne.... oziroma vse njegove funkcije.
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Oglaševanje konkretnih programov na forumu ni dovoljeno.
Hvala za razumevanje,
Nina
tiptip
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a tiptip »

Se opravičujem za nedovoljeno reklamo. Ni bilo namerno.

Merus hvala za ogovor. Pač malo bo še potrebno pogledati in se za enega odločiti.

Bomo letos poskušali eno firmo peljati vzporedno še na novem programu, da ga preizkusimo, drugo leto pa potem prenesemo vse, če bomo zadovoljni.

Lep pozdrav!
anka
Super računovodja
Super računovodja

Nadgradnja

Odgovor Napisal/-a anka »

Nadragdnja računalniškega programa stane 200 EUR. Ga je potrebno dati med neopr.osn.sredstva in kolikšna je stopnja je 50%?
novica
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Re: Nadgradnja

Odgovor Napisal/-a novica »

[quote="anka"]Nadragdnja računalniškega programa stane 200 EUR. Ga je potrebno dati med neopr.osn.sredstva
..Ni nujno - lahko direkt v stroške.

Če daš na NOS, max davčna stopnja je 50%.
Odgovori