Kilometrina - novosti????
Moderator: Mirko Zbačnik
Kilometrina - novosti????
Pozdravljeni!
Zanima me, ali je pri obračunu kilometrin prišlo do kakšnih sprememb? Se še vedno obračunava po starem ali je potrebno odvesti kakšne davke?
LP
Zanima me, ali je pri obračunu kilometrin prišlo do kakšnih sprememb? Se še vedno obračunava po starem ali je potrebno odvesti kakšne davke?
LP
Megy, nekaj novosti je. Ravno berem novo Uredbo. Znesek km je zdaj fiksen in sicer 62sit/km, pogoj, da znesek ni obdavčen pa je citiram 5.člen 4.točka Uredbe: Povračilo stroškov prevoza na službenem potovanju se ne všteva v davčno osnovo, če je dokumentirano s potnim nalogom in z računi. Iz potnega naloga mora biti razvidna odobritev delodajalca za posamezno vrsto prevoza.
LP
:)
LP
-
prometelko
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal megy</i>
<br />Pozdravljeni!
LP
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
<br />Pozdravljeni!
LP
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">