PODATKI ZA DOHODNINO - IZPLAČEVALCI
Moderator: Mirko Zbačnik
PODATKI ZA DOHODNINO - IZPLAČEVALCI
Pozdravljeni, forumovci,
še eno vprašanje; ali kdo ve, ali bojo tudi letos na vpogled podatki DURS za dohodnino zaposlenih oz. ah, podj.pog., najemnine, tako kot lansko leto?
Nikjer še nisem zasledila informacije o tem.....
Hvala za odgovor in lp,
še eno vprašanje; ali kdo ve, ali bojo tudi letos na vpogled podatki DURS za dohodnino zaposlenih oz. ah, podj.pog., najemnine, tako kot lansko leto?
Nikjer še nisem zasledila informacije o tem.....
Hvala za odgovor in lp,
Re: PODATKI ZA DOHODNINO - IZPLAČEVALCI
res nihče ne ve? 
Na DURSU včeraj š e ni bilo podatkov. Tudi mene zanima, zakaj letos ne pripravijo podatkov. Zanimivo, mi pa moramo vse sproti oddajati, drugače si takoj prislužiš kakšno kazen. Pa lep dan.
Hvala za odgovor, škorpijon,
vem da smo lansko leto vpogled v podatke dobili šele po 15.1., upam da bo letos tudi tako, saj se mi zdi, da je veliko manj problemov z uskladitvijo, mislim pa, da so lansko leto že prej obveščali o tem, da bodo podatki na vpogled....
lp
vem da smo lansko leto vpogled v podatke dobili šele po 15.1., upam da bo letos tudi tako, saj se mi zdi, da je veliko manj problemov z uskladitvijo, mislim pa, da so lansko leto že prej obveščali o tem, da bodo podatki na vpogled....
lp
-
justmeandyou611
- Novinec

Na dursovi strani je navedeno da bodo kontrolni podatki vidni od 15.01. do 31.01.2014
Super, hvala za odgovor. 
Naj se še tako trudim, tega obvestila na njihovi strani na žalost nisem našla (uporabila sem vse variante brskanja/iskanja). Lahko z nami delite povezavo!justmeandyou611 napisal/-a:Na dursovi strani je navedeno da bodo kontrolni podatki vidni od 15.01. do 31.01.2014
lp
Tudi jaz sem iskala kot nora, potem sem pa šla na e-davke, pa na vpogled, pa še naprej na podatke za dohodnino - piše ni podatka - višje pa je obrazloženo, da bo na vpogled po 15.1.2014 pa do 31.1.2014....
lp
lp
V tem primeru potem ne gre za javen podatek, ampak ga lahko vidite ko vstopate v e-davke. Brez vstopa v e-davke pa tega ni mogoče videti. Za leto 2012 je bilo takšno obvestilo med novicami na njihovi spletni strani.
lp
lp
Da, tudi jaz nisem nikjer zasledila obvestila, tako kot lani. Potem pa sem malo preverjala po e-davkih, pa sem našla...