SILVESTLER - brisanje že oddanih podatkov

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

SILVESTLER - brisanje že oddanih podatkov

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ste imeli problem? Na srečo le enega, a mi je vzel kar nekaj časa.Pred 17. marcem ste skušali oddat napoved prek SILVESTER FINEUS-a...

Odnovno tabelo lahko v programu brišete, dokler je še niste oddali - potem so to jalovi poiskusi.. Sicer vam uspe "zbrisat", a se, ko iščete podatke spet vrnejo.

Ker sem podatke prenesel na nov računalnik, sem imem "na srečo" tu le eno stranko, zato ne vem, kako se briše "selekcionirano" (datumi). Gresti v "Pomoč", kliknete spodaj na "Vizitka" in pokaže pot do podatkov in prokgarma.

"Delete" tipko pa znamo (zlo)uporabljati,

ps.; Pred brisanjem si shranite izpise dančnih napovedi, da boste lažje ponovno vnašali.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
ETISA
Novinec
Novinec

Re: SILVESTLER - brisanje že oddanih podatkov

Odgovor Napisal/-a ETISA »

Najlepša hvala.
Ime datoteke, ki jo je potrebno brisati vsebuje davčno številko in tako lahko selektivno brišete samo za določene stranke.
Deluje!!!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Re: SILVESTLER - brisanje že oddanih podatkov

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Da, res. Hvala! Pred leti sem to že počel s pomočjo klicne številke za pomoč, ki je lahko tudi alternativa.

Sicer si pa zadevico poglejte tu: http://datoteke.durs.gov.si/silvester/novosti.html#Q17
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori