KONTO-PROTIKONTO

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Citigo104
Novinec
Novinec

KONTO-PROTIKONTO

Odgovor Napisal/-a Citigo104 »

Rabim pomoč, namreč sodelavka, ki v našem podjetju opravlja računovodska dela je na bolniški in sem ostala sama...nekaj malega se sicer v konte zastopim ampak protikonti mi povzročajo težave...in ko hočeš vse spravit v program, mi ne uspeva...torej konto in protikonto za polog na trr d.o.o. je prva zadeva..

Potem so tukaj plače in prispevki..ravno tako konti in protikonti

potem je tukaj finančni lizing joooj pa še marsikaj..če se pa kdo spozna na program e-računi bi blo pa sploh fajn :)
ter osnovna sredstva...sicer bi še lahko naštevala ampak je to trenutno težava, ki me najbolj pesti... :roll:
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Re: KONTO-PROTIKONTO

Odgovor Napisal/-a slovan »

Glede na to, da na forumu ne smete objavljati imena programa, boste težko prišli do pravega odgovora. Obrnite se na lastnika računalniškega programa ali pa na tiste, ki imajo njihov program. Kdo so tisti vam bodo povedali oni, ali pa jih poiščite v njihovih referencah.

lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Re: KONTO-PROTIKONTO

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Nekaj podobnega, lahko si prilagajamo kar v excelu, imam tudi jaz v programu.Datoteke pa dobim na spletnih straneh ponudnika programa.

Sistem je lahko malce bolj zakompliciran pri plačah za razumevanje...,

Bi bila mogoče to rešitev?

S
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori