Zanima me:
- Račun za domeno e-pošte. Datum veljavnosti: 4.4.14-4.4.15. Ali gre to na razmejitve?
KNJiženje
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: KNJiženje
Lahko tudi za razmejitev, kar je logično.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

ddv
Pozdravljeni!
Za oddajo davka za prejete fakture sem v prejšnjem mesecu storila napako in sicer sem poknjižila dobavnico katero imamo v davčni knjigi za mesec junij. Čisto moja napaka,ker je dobavnica zgledala kot račun (mali paragon) Kako se lahko ta napaka odpravi oz kaj naj storim ? Hvala za odgovor že vnaprej
LP
Za oddajo davka za prejete fakture sem v prejšnjem mesecu storila napako in sicer sem poknjižila dobavnico katero imamo v davčni knjigi za mesec junij. Čisto moja napaka,ker je dobavnica zgledala kot račun (mali paragon) Kako se lahko ta napaka odpravi oz kaj naj storim ? Hvala za odgovor že vnaprej
LP
PROSITE JIH, DA VAM IZDAJO RAČUN Z ISTIM DATUMOM.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
so nam ga izdali, vendar je na njem upoštevan popust in se znesek dobavnice ter računa ne ujema. razlike v ddv je za 2 evra.
je pa račun za mesec julij,dobavnica pa za 30.6 in je šel ddv v junijski mesec
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Za poslovne namene upođtevajte strošek v obdobju nastanka, to je, dobavnice. za DDV upoštevate datum prejema računa, oziroma, če gte zam morebitni popravek, datum, ko napako odkrijete, oziroma ste prejeli dokument, na osnovi katerega je razviden pravi podatek.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko