Pozdravljeni!
Zanima me kako odpreti računovodski servis kot s.p. dejavnost. Sem namreč še študent vendar bi zaradi dodatnega zaslužka rad odpru rač. servis pri tem me zanima kakšno izobrazbo potrebujem, kako priti do programa oz vaše ponudbe, ter kaj mora program vsebovati v kolikor je dober oz ni dober,na kakšne malenkosti moram paziti pri odprtju ipd...V kolikor mi znate pomagati vas prosim za pomoč in se vam že vnaprej zahvaljujem.
Računovodski servis
Moderator: Mirko Zbačnik
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal ana</i>
<br />Kakšno izobrazbo pa imaš?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
trenutno sem ekonomski tehnik vendar sem še študent in se šolam na visoki poslovni 2.letnik vendar bi rad zaradi finančne stiske (ker si sam plačujem šolo ter ostale stroške) odprl dodatno dejavnost za popoldansko delo en računovodski servis ali bi bilo to možno?
<br />Kakšno izobrazbo pa imaš?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
trenutno sem ekonomski tehnik vendar sem še študent in se šolam na visoki poslovni 2.letnik vendar bi rad zaradi finančne stiske (ker si sam plačujem šolo ter ostale stroške) odprl dodatno dejavnost za popoldansko delo en računovodski servis ali bi bilo to možno?
mnenje,
da odpreš s.p. in dejavnost kot je rač.servis rabiš veliko znanja in izkušenj na tem področju, kot si opisal, da se še šolaš ti priporočam,
da si prvo urediš strokovno znanje, ki ga potrebuješ, da to delo sploh lahko opravljaš. Šele potem lahko razmišljaš o takšnem podvigu.
S tem ne mislim žalit koga, da ne bo zamere.
Veliko znanja ti želim s tem ne mislim izobrazbe, temveč izkušenj na tem področju.....
lp
da odpreš s.p. in dejavnost kot je rač.servis rabiš veliko znanja in izkušenj na tem področju, kot si opisal, da se še šolaš ti priporočam,
da si prvo urediš strokovno znanje, ki ga potrebuješ, da to delo sploh lahko opravljaš. Šele potem lahko razmišljaš o takšnem podvigu.
S tem ne mislim žalit koga, da ne bo zamere.
Veliko znanja ti želim s tem ne mislim izobrazbe, temveč izkušenj na tem področju.....
lp
No ja – nekateri so pa res pogumni. Pa brez zamere. Sicer pe je lahko biti pogumen dokler ne veš v kaj se podajaš.
Vsekakor ti predlagam, da se taga ne lotiš na tak način ampak da se poskušaš preko študenta zaposliti v kakšnem računovodskem servisu. Po kakšnem letu ali dvah dela ti bo šele kapnilo kaj sem mislila s previmi tremi stavki.
Veliko uspeha pri iskanju dela ti želim.
Lp,
MG
Vsekakor ti predlagam, da se taga ne lotiš na tak način ampak da se poskušaš preko študenta zaposliti v kakšnem računovodskem servisu. Po kakšnem letu ali dvah dela ti bo šele kapnilo kaj sem mislila s previmi tremi stavki.
Veliko uspeha pri iskanju dela ti želim.
Lp,
MG
no ne vem kakko bi to komentiral
star sem 34 let in čez en mesec bom praznoval 10 letnico odkar se ukvarjam z računovodstvom
na začetku sem bil tko zelen, da nisem vedel kaj je to sploh sdk, bilo je mnogo lepih trenutkov, nekaj zadreg, nekaj solza, zato ti svetujem če misliš da imaš pogum in da ti je teorija jasna le pogumno naprej
star sem 34 let in čez en mesec bom praznoval 10 letnico odkar se ukvarjam z računovodstvom
na začetku sem bil tko zelen, da nisem vedel kaj je to sploh sdk, bilo je mnogo lepih trenutkov, nekaj zadreg, nekaj solza, zato ti svetujem če misliš da imaš pogum in da ti je teorija jasna le pogumno naprej
Tako kot MG bi ti tudi jaz svetovala, da se raje prek študenta zaposliš v kakšnem računovodskem servisu. Problem ni toliko izobrazba, kot predvsem izkušnje. In pa odgovornost. Ko prevzameš neko stranko, moraš kar znati in vedeti. In če kaj spremljaš ta forum vidiš, da se tu pogovarjamo v večini računovodje, ki kjub izkušnjam in izobrazbi srečujemo veliko problemov. Če pa boš imel še naprej tak pogum, boš nekoč odprl svoj servis. Veliko uspehov ti želim.
DECO
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
.... predvsem je tu problematična davčna zakonodaja; saj kam poknjižit ni problem najt v raznih priročnikih. težje je sledit spremembam davčne zakonodaje. Sicer pa kar korajžo, vsi smo bili (smo še) zeleni. vedno se učimo.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko