VEZANA KNJIGA RAČUNOV
Moderator: Mirko Zbačnik
VEZANA KNJIGA RAČUNOV
prosim za pomoč nikakor mi ne uspe preko e davkov oddati obrazca NF-VKPR potrdilo
V začetku marca sem oddala brez problema. Sedaj ko so na e-davkih naredili neke posodobitve, mi nikakor ne uspe (poskusila sem sama narediti
kot so mi svetovali na FURSu...neke posodobitve )
Ali ima kdo podobne težave, da ne more oddati obrazca in kako je to rešil, če je to rešil (ali je potrebno zato kupiti nov računalnik , internet...poklicat računalničarja)
V začetku marca sem oddala brez problema. Sedaj ko so na e-davkih naredili neke posodobitve, mi nikakor ne uspe (poskusila sem sama narediti
kot so mi svetovali na FURSu...neke posodobitve )
Ali ima kdo podobne težave, da ne more oddati obrazca in kako je to rešil, če je to rešil (ali je potrebno zato kupiti nov računalnik , internet...poklicat računalničarja)
Re: VEZANA KNJIGA RAČUNOV
Mislim, da je po novem potrebno vpisati številko in klikniti dodaj, da se vnos zapiše in potem lahko oddate.
hvala, vendar ne gre
hvala, vendar mi tudi ne uspe
Evo, tudi jaz sem poskusila , pa mi ne uspe. Kako vnesti začetno in končno serijsko številko, če je ta čez celo knjigo ista?
lp
lp
Vnesete številko serije, kliknete dodaj vrstico ter oddaj.
ali vam je uspelo oddati (terorija je eno, praksa pa nikakor ne uspe oddati)
Vam javlja kakšno napako?
Jaz vnesem samo v prvi dve polji številke, kliknem dodaj in potem še oddam.
Eno vprašanje imam: trgovina ima zelo preprosto blagajno, ki ne omogoča izdajanja računa z nazivom in ostalimi podatki, zato so do sedaj pisali račun na roke za tiste, ki so hoteli račun za podjetje oz.sp in poleg računa pripeli tudi blagajniški račun.
Problem nastane, ker nekateri zbirajo te račune cel mesec in se potem oglasijo, da se jim naredi račun na podjetje.
Glede na to, da so zdaj poostreni pogoji izdajanja gotovinskih računov, ne vem, če je to pravi način. Verjetno bi morali najprej stornirati v blagajni in potem izdati račun iz vezane knjige.
Hvala vsem, ki se boste oglasili z mnenjem.
Problem nastane, ker nekateri zbirajo te račune cel mesec in se potem oglasijo, da se jim naredi račun na podjetje.
Glede na to, da so zdaj poostreni pogoji izdajanja gotovinskih računov, ne vem, če je to pravi način. Verjetno bi morali najprej stornirati v blagajni in potem izdati račun iz vezane knjige.
Hvala vsem, ki se boste oglasili z mnenjem.