dnevnice in kilometrina

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
dulydj
Novinec
Novinec

dnevnice in kilometrina

Odgovor Napisal/-a dulydj »

<font face="Tahoma"></font id="Tahoma"><font size="4"></font id="size4"><font color="orange"></font id="orange">pozdravljeni...
zanima me mnenje glede dnevnic in kilometrine...in sicer...sem zaposlen v nekem podjetju, zraven tega pa sem še direktor svojega podjetja (k.d.), v katerem pa nikogar zaposlenega...zanima me če so dnevnice in kilometrina obdavčeni in ali se da s kakšno vrsto pogodbe med menoj in podjetjem urediti, da ne bi bile...bil bi zelo vesel odgovora...lp...dušan
tankra
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tankra »

So obdavčene, ni variante da si brez davka izplačujete
Lp

Tanja
doris
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a doris »

Ali to pomeni da za kilometrine ni omejenega zneska katerega si lahko izplačuješ da ne bi bil obdavčen
Rok
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Rok »

Ali si lahko g. Dušan, ki v svojem podjetju <b>ni zaposlen </b>izplačuje dnevnice in kilometrino:???:
Kot je meni znano, dnevnice in kilometrino lahko obračunate in izplačate delavcu, ki je v podjetju zaposlen.:oops:
Rok
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Rok »

Ali si lahko g. Dušan, ki v svojem podjetju <b>ni zaposlen </b>izplačuje dnevnice in kilometrino:???:
Kot je meni znano, dnevnice in kilometrino lahko obračunate in izplačate delavcu, ki je v podjetju zaposlen.:oops:
Odgovori