Sklepi, računovodske usmeritve za s.p.
Moderator: Mirko Zbačnik
Žal je verzija, ki smo jo prejeli, avtorsko delo, kar pomeni, da bi jo smeli objaviti le ob soglasju avtorice. Če nam bo kdo posredoval svoj izdelek, ga smemo objaviti (seveda bomo poleg objavili avtorja).
Ostali pa ne bi smeli imeti posebnih težav z brskanjem po knjižnicah, saj imate vse bistvene podatke objavljene ...
Ostali pa ne bi smeli imeti posebnih težav z brskanjem po knjižnicah, saj imate vse bistvene podatke objavljene ...
Polonka,očitno s temi sklepi nekaj ne štima, ali so tisti, ki so jih prejeli "egoisti", ali pa jih sploh nihče ni prejel, zato jih ne pošljejo naprej. Imeli bi vsaj vzorec, saj ne moremo imeti vsi enake sklepe,ampak....Prosim vas, če mi povete, kje bi lahko naročila ta Podjetnik, oktober 2003 od avtorice Maje Korošec.Saj to no....ne me še vi pustiti na cedilu. Lep pozdrav!
diana
diana
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal JASTOG</i>
<br />Peter ali imate vi dobro kopijo? ali se da prebrati vse? Če ja bi vas prosila če mi jo lahko faxirate da jo pretipkam v celoti. Fax 04 / 255 66 71
Nina
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Potrebujete še enkrat?
LP
Peter
Sem kar poslal (od viška glava ne boli).
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
<br />Peter ali imate vi dobro kopijo? ali se da prebrati vse? Če ja bi vas prosila če mi jo lahko faxirate da jo pretipkam v celoti. Fax 04 / 255 66 71
Nina
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Potrebujete še enkrat?
LP
Peter
Sem kar poslal (od viška glava ne boli).
-------
Nisem računovodja. Se še učim.