Izjava - mobilni telefon
Moderator: Mirko Zbačnik
Izjava - mobilni telefon
Pozdravljeni!
Delavci kateri razpolagajo s službenimi mobilnimi telefoni in jih ne bi uporabljali v privatne namene naj bi podpisali izjavo.
Ali kdo izmed vas razpolaga s to izjavo, in če, bi bil tako dober da bi mi jo posredoval na moj e-mail?
LP, Tajrin[:I]
tajrin@email.si
Delavci kateri razpolagajo s službenimi mobilnimi telefoni in jih ne bi uporabljali v privatne namene naj bi podpisali izjavo.
Ali kdo izmed vas razpolaga s to izjavo, in če, bi bil tako dober da bi mi jo posredoval na moj e-mail?
LP, Tajrin[:I]
tajrin@email.si
Tudi jaz bi imela vzorec izjave na blues.natasa@siol.net!
Na rfr.si sem zasledila boljšo varianto. Nekako v tem smislu, da naj bi direktor napisal listino, s katero zaposlenega seznanja, da lahko službeni telefon koristi samo v službene namene, tako družba ni odgovorna, da preverja, komu je zaposleni telefoniral, on pa je odgovoren, da se drži pisne zahteve ...
-
interdiskont
- Nov član

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Mi smo izjavo sestavili sami (2 vrsti izjav):
1. izjava: Izjavljam, da uporabljam službeni telefon samo v službene namene.
2. izjava: Izjavljam, da uporabljam službeni telefon tudi za privatne pogovore.
Tistim,ki podpišejo 1. izjavo, ne obračunamo bonitete, tisti, ki podpišejo 2. pa. Zaposlenec se sam odloči, katero izjavo bo podpisal.
meta
1. izjava: Izjavljam, da uporabljam službeni telefon samo v službene namene.
2. izjava: Izjavljam, da uporabljam službeni telefon tudi za privatne pogovore.
Tistim,ki podpišejo 1. izjavo, ne obračunamo bonitete, tisti, ki podpišejo 2. pa. Zaposlenec se sam odloči, katero izjavo bo podpisal.
meta
Ja, www.rfr.si