Pozdravljeni!
Mojemu zaposlenemu so na centru za socialno delo kot partnerju vlagateljice odobrili plačilo obrokov zdravstvenega zavarovanja kot del denarne socialne pomoči.
Pa me zanima, ali moram jaz pri mesečni plači vseeno plačati prispevke za zavarovanje ali mi sedaj tega ni treba, dokler mu to krije CSD??
Hvala in lep dan še naprej,
Anja
Plačilo ZZZS s strani CSD
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Plačilo ZZZS s strani CSD
Ne razumem.
če je vaš zaposleni, potem mu itak vi plačujete zavarovanje iz zaposlitve. Kot del socialne pomoči, bi eventuelno njej lahko odobrili plačilo obveznega zdr. zavarovanja pa tudi njej ne, č je njegov vzdrževani družinski član.
V kolikor pa so jima odobrili plačilo dodatnega zdr. zavarovanja, pa itak nima tole nič opraviti z plačo in in prispevki iz plače.
lp
če je vaš zaposleni, potem mu itak vi plačujete zavarovanje iz zaposlitve. Kot del socialne pomoči, bi eventuelno njej lahko odobrili plačilo obveznega zdr. zavarovanja pa tudi njej ne, č je njegov vzdrževani družinski član.
V kolikor pa so jima odobrili plačilo dodatnega zdr. zavarovanja, pa itak nima tole nič opraviti z plačo in in prispevki iz plače.
lp