Izjava - mobilni telefon
Moderator: Mirko Zbačnik
Se priporočam za izjavo,lepa hvala, LP Majda.<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal KARA</i>
<br />Ali lahko še meni pošljete izjavo na E-mail: heda@kgz.si
Hvala!!!
LP, KARA
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Hvala!!!
LP, KARA
Se priporočam za izjavo,lepa hvala, LP Majda.majda.ravnak@siol.net<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal KARA</i>
Hvala!!!
LP, KARA
Hvala!!!
LP, KARA
Izjave kot take ni, na naslovu www.rfr.si najdete napotke, kako jo sestaviti in primere izpolnjenih obrazcev REK.
tudi jaz lepo lepo prosim za izjavo
dominika@neosys.si
dominika@neosys.si
Prosim za izjavo na tanja.ogorevc@apek.si.
Najlepša hvala.
Najlepša hvala.
-
Tomaz Setnicar
- Novinec

- Kraj: Slovenia
V zakonu nisem nikjer zasledila, da bi bila omenjena izjava. Edino na spletni strani www.rfr.si sem zasledila nasvet - uporaba mobilnega telefona za zasebne namene - kjer zveza rač. del. predlaga, da direktor pisno prepove delavcem uporabo službenih mobitelov za privat razgovore. In na spretni strani dursa njihovo pojasnilo, da je za vsako zasebno uporabo mobitela potrebno obračunati boniteto.
Pa je tako izjavo sploh mogoče 100% izvajati? Na primer: na tvojem mobilniku se pojavi klic z neko številko. Če številke ne poznaš, gre teoretično lahko za službeni klic (katastrofa, če se ne odzoveš), lahko pa gre za privatni klic (če se oglasiš, si torej že v prekršku, ker uporabljaš službeni mobilnik za privat pogovore). Ali pa se bo kdo spomnil in časovno omejil klic (npr. do 20 sekund ne šteje v privat pogovore...) ha-ha-ha:D
Mene pa zanima nekaj drugega. Lastnik d.o.o., ki nima plače (je zaposlen drugje), ima službeni telefon na svojo d.o.o. Kako se mu obračunava boniteta? V podjetju, kjer dobiva plačo, mu bonitete ne bodo obračunavali. Naj torej pošilja REK-1 samo za obračun bonitete?
Anela
Mene pa zanima nekaj drugega. Lastnik d.o.o., ki nima plače (je zaposlen drugje), ima službeni telefon na svojo d.o.o. Kako se mu obračunava boniteta? V podjetju, kjer dobiva plačo, mu bonitete ne bodo obračunavali. Naj torej pošilja REK-1 samo za obračun bonitete?
Anela