Pozdravljeni,
zanima me ali lahko dam pod olajšavo za investiranje opremo, ki se bo vgradila v novo grajeni objekt - npr. okna, vrata, dvižna vrata? Kaj pa peči za ogrevanje na plin (samostojne 3 enote in ne skupna centralna)?
Gradnja + olajšava za investiranje
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Gradnja + olajšava za investiranje
Vem samo, da dokler niste sigurni kaj je in kam gre, raje ne devajte v olajšavo. Preverite za kaj so sredstva dejansko.
Krepko po odaji davčnih obračunov, boste dali na vpogled račune, ki so zajeti v investicijsko olajšavo.
Zato previdno
Lep dan,
Krepko po odaji davčnih obračunov, boste dali na vpogled račune, ki so zajeti v investicijsko olajšavo.
Zato previdno
Lep dan,
ta oprema - okna, vrata, dvižna vrata gredo pod deli stavbe - 6% am. stopnja? Kaj pa peči za ogrevanje, klima...? tudi pod 021? ali 040 ? in stopnja je lahko največ 6% ali je lahko pri tej opremi večja?
Po prebranih "navodilih" - http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet ... iranje.pdf
vidim, da niti peči za ogrevanje, niti klime ne moremo dat pod olajšave.
Presenečen sem nad izvzetimi regali, ki smo jih nabavili in jih uporabljamo za skladiščenje delov.
vidim, da niti peči za ogrevanje, niti klime ne moremo dat pod olajšave.
Presenečen sem nad izvzetimi regali, ki smo jih nabavili in jih uporabljamo za skladiščenje delov.
" Presenečen sem nad izvzetimi regali, ki smo jih nabavili in jih uporabljamo za skladiščenje delov."
Dacarji od nekdaj (v nasprotju z ZKP) izenačujejo razkošno pisalno mizo in "perzijaner" pri direktorju s skladiščnimi policami - oboje da je pohištvo...
Dacarji od nekdaj (v nasprotju z ZKP) izenačujejo razkošno pisalno mizo in "perzijaner" pri direktorju s skladiščnimi policami - oboje da je pohištvo...