Kaj delam narobe

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
dozastresa
Novinec
Novinec

Kaj delam narobe

Odgovor Napisal/-a dozastresa »

Pozdravljeni,
moj prvi post je namenjen iskanju simpatije in konstruktivnih idej (ali pač ne - kolikor ima človek lahko takšna pričakovanja na forumu), kako naj si računovodja "pomaga sam in ... mu bo pomagal". Sem mali računovodski servis, imam nekaj 10 rednih strank in še nekaj 10 "padalcev" ob koncu leta.

Vsako leto se mi dogaja gora stresa pri zaključnih računih - poleg tega tudi kar nekaj zadev zamudimo...
Pa vi?
Je še kdo v takšnem "blatu"? V čem je štos? Kako si pomagate?

Hvala in lep pozdrav, kolegi :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Re: Kaj delam narobe

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Če sem malce hudomušno "zloben", se na to navadiš... Vsak ima svoje izkušnje, jaz z "zamudami kar veliko. Enkrat crkne računalnik, drugi so krive moje zdravstvene težave, pa žled ;). Saj lovek si pomaga, naredi nekako vse pravočasno, a problem so padalci. Vprašanje, ali bi jih ali ne bi sprejel... jih pač sprejmeš, vsaka stranka šteje. S kar nekaj "padalci" kasneje dobro shajam, nekateri se na to navadijo in se jim prilagodim (rezerviram si en dan, ker je stranka res... pomirjujoa).

Z davčno... e ne gre drugače, oddate prazen obrazec in nato sledi popravek. Vse legalno.

Kot vidite, v tem "zosu" niste sami.Niste edini,
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori