namen imamo kupiti kuvertirni stroj. Zanimajo me vaše izkušnje. Moram biti na kaj posebej pozorna? Kateri izmed ponujenih izstopa? Podrobneje smo se pozanimali o modelu DS 35 ponudnika Biroform, zgleda kar v redu. Ampak, kot rečeno, nimam izkušenj, da bi primerjala. Vesela bom vseh vaših opozoril, mnenj in predlogov. Hvala
Kuvertirni stroj
Moderator: Mirko Zbačnik
-
jajanjanja
- Nov član

Kuvertirni stroj
Zdravo,
namen imamo kupiti kuvertirni stroj. Zanimajo me vaše izkušnje. Moram biti na kaj posebej pozorna? Kateri izmed ponujenih izstopa? Podrobneje smo se pozanimali o modelu DS 35 ponudnika Biroform, zgleda kar v redu. Ampak, kot rečeno, nimam izkušenj, da bi primerjala. Vesela bom vseh vaših opozoril, mnenj in predlogov. Hvala
Re: Kuvertirni stroj
Po regulah tega foruma se take ocene štejejo kot (prepovedana!) reklama...
-
jajanjanja
- Nov član

Re: Kuvertirni stroj
V redu, hvala za opozorilo. V tem primeru morebitne poznavalce prijazno naprošam naj samo opozorijo na prednosti, slabosti oz. posebnosti takih strojev, modelov pa naj se ne omenja javno. V kolikor želite, mi lahko napišete tudi zasebno sporočilo. Hvala že vnaprej.