Izbris s.p.

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
magdalena
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Izbris s.p.

Odgovor Napisal/-a magdalena »

Zanima me ali obstaja kakšen register za s.p.-je (kot npr. za podjetja sodni register), kjer lahko dobim podatke ali s.p. obstaja ali ne, oziroma ne deluje več in od kdaj.

lp

Magda
JASTOG
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a JASTOG »

Najbolje je če imate ID številko zasebnika in greste na www.bsi.si in greste pod register trr ter spodaj vpišete podatke in najprej vidite če ima še odprt TRR. Če pa je tako mi lahko sporočite na email naziv podjetja in vam pogledam v programu ki je namenjen temu in se mi dnevno obnavlja. Email: jastog2@siol.net.<font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black">

Nina
daras
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a daras »

Ja pa na ajpesu so tudi v poslovnem registru !
magdalena
Računovodja
Računovodja

Ja, to že. Ampak, da bi bilo poleg nekega s.p. zapisano, da je izbrisan, kot je to za podjetja v sodnem registru, pa na Ajpesu ni. In to bi potrebovala, da je kje uradno zabeleženo, da s.p. ni več, ne samo, da ga na Ajpesu ne najdem.

lp

Magda
JASTOG
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a JASTOG »

Kupiti se da program v katerem vas dnevno obveščajo katera podjetja so v stečajnem postopku, prisilnih poravnavah, izbrisani oz. v postopku izbrisa idr. Program je sicer malo dražji vendar se splača če ga veliko uporabljate. Drugače ni problema lahko pogledam in vam pošljem izpis iz programa, če želite.

Nina
magdalena
Računovodja
Računovodja

Vas bom držala za besedo in na e-mail poslala za kateri s.p., ampak danes ne, ker se ravnokar odpravljam.

Že v naprej se vam lepo zahvaljujem.

lp

Magda
Odgovori