Članarine za Obrtno zbornico

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Članarine za Obrtno zbornico

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Novi obrazec za Obračun prispevkov za socialno varnost zasebnikov je bil objavljen že pred novim letom in ni vseboval članarin.
Potem smo na željo strank na ta obrazec dodali članarine zaradi pritiska na stranke s strani OZS.
Sedaj gledam Uradni list 8/2005 in je tam objavljen novi obrazec samo za članarine. A to pomeni, da bomo v slabih dveh mesecih menjali obrazec že tretjič??

LP, Jam
diana
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a diana »

Poleg novih obrazcev za obračun prispevkov zasebnikov je potrebno še dodatno izpolniti obrazec za članarino in ga dostaviti poleg obračuna, seveda samo tisti, ki plačujejo članarino.

diana
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Jaz sem članarino vključila na isti obrazec kot prispevke, pa me niso nič gnjavili z DURS-a.
Mirjana
limona
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a limona »

Tudi mene zanima, kako obračunaš članarino? Ampak mislim, da ostane kar isto kot je bilo!
Druker
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Druker »

Jaz sem si obrazec pripravil v Excelu.

LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
natasa2
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a natasa2 »

Moji programerji so zaprosili za pojasnilo DURS-a, pa ga še niso dobili. Neuradno je lahko vse na enem obrazcu.

LP
Nataša
Julka1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Julka1 »

V zadnjem Obrtniku str.69,članek Članarina OZS,vse piše!Če članarina ni specificirana že na obračunu prispevkov za zavezanca, moraš posebej dodati še obrazec za obračun članarine(oz.obeh članarin za OZS in Območno).Se pravi da jo lahko že na obračunu prisp.smiselno povzameš in vključiš v obrazec.Lp.Teja
Odgovori