licenca za računovodjo

Pogovor o raznih seminarjih, izobraževanjih, izpopolnjevanjih

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Čestitam, Mirko ... Pa ne preveč plonkat na izpitih :wink:

LP, Nina
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Hvala, Nina.

Mirko :wink:
hlh
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a hlh »

Tudi jaz se bom vpisala, pa še zbiram ta pravega izvajalca...:???:

hlh
jenny
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a jenny »

Ja, sedaj ste pa še mene spodbudili k razmišljanju. Po vsej verjetnosti se bom tudi jaz pridružila, toda dilema kje!!!! Kakšno stopnjo izobrazbe pa pridobiš?
Deja
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Deja »

jenny
pridobiš VI.stopnjo izobrazbe z nazivom računovodja ali računovodkinja za manjše družbe samostojne podjetnike in zavode. Kot ste ugotovili je ponudnikov kar nekaj (ne bom delala reklame)pa tudi cene se gibljejo za letnik od 270.000 do 400.000 tisoč. Malo gibanja po internetu brskanja in našli boste najboljšega za vas. Jaz osebno grem danes še na GZS potem pa se bom odločila med mojimi tremi favoriziranimi kandidati...mogoče pa se najdemo jeseni kje skupaj :):)
jenny
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a jenny »

Deja, sem zasuta z delom. Lepo prosim, da mi napišeš o tvojih zaključkih glede ponudbe šolanja in kam se boš odločila. Moj mail: dj_crown63@yahoo.com. Mogoče se res vidimo.
Tifanny
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Tifanny »

Mirko lepo, da ne razmišljaš ... ampak si se odločil za akcijo. Če greš na toliko opevano Geo, bova sigurno sošolca. Tudi od moje angleščine je že 20 let ... pa mi to že ne bo vzelo poguma.

8-) Jana 8-)
rika
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a rika »

Ker sem tudi jaz do svoje diplome prišla kot izredna študentka, vam iz prve roke povem, da bo včasih, ker je že tako in tako malo časa, težko, ampak z vstrajnostjo in dobro voljo vam bo gotovo uspelo. In ko potem pogledaš nazaj se ti zdi, da je vse skupaj minilo kot trenutek, ostane pa samo lep spomin na klepete s sošolci in predvsem tisto, DA SI USPEL!
Le pogumno med šolske klopi, če boste kakšen izpit padli nič obupat (vsi smo padali) in bo šlo!
Jaz vam vsem, ki ste se odločili za študij, stiskam pesti!!!!
LP, rika:)
soro
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a soro »

Pozdravljeni,

sama sem tudi prišla do VI. stopnje na takšen način! Sicer še moram diplome napisati in upam, da mi bo to letos tudi uspelo. Jaz sem šla preko Dobe -smer poslovni sekretar, ker takrat še ni bilo smeri računovodje. Študirala sem na daljavo, kar pomeni, da sem v Maribor hodila samo izpite delat, učila sem se preko interneta. Sama sem se imela čudovito, saj to je res pravi način študiranja - učis se ko imaš čas in ni treba hodit na predavanje. Sama sem bila zelo presenečena kako je bilo lahko, v primerjavi s srednjo šolo. Meni ni žal (morda zaradi smeri!) vendar lahko z zagotovostjo rečem, če si vztrajen in sproti delaš je zelo enostavno!
Ne bo vam žal če si odločite za študij, bodite vztrajni in se to vam bo obrestovalo!!! :):)
sonja:wink:
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Mene je samo strah, da po vseh teh šolah učijo samo balast in nič praktičnega. Moja sestra hodi na izobraževanje za računovodjo, pa sem gledala njene zapiske s predavanj in skripte, pa mi ni jasno, kaj hočejo ljudi naučit. Meni tisto, kar učijo, sploh ne koristi. Sem mislila, da bom lahko zvedela kaj novega oz.starega, kakšno finto, pa nič.
Po vseh teh izobraževanjih se mi zdi, da zahtevajo samo piflanje (konte se mora naučiti na pamet, prosim lepo!!!) in nič razmišljanja, kar pa največ rabiš v tem poslu in v življenju nasploh. Zato sem naredila križ čez izobraževanje v tej državi, edino še na seminarje in posvetovanja bom hodila.
Konec koncev še ni obvezna licenca za računovodjo, a ne? Ko bo obvezna, pa bom razmišljala naprej.

Mirjana
Deja
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Deja »

Mirjana,
tudi sama sem bila razočarana nad podajanjem snovi za izobraćevanje računovodja. Da ne bova zmedli vseh uporabnikov to je predhodni enoletno izobraćevanje, kjer ne dobiš VI stopnje.
Priporočam pa ti da dobro razmisliš o izobraževanju ker to ni ravno licenca je VI stopnja izobrazbe, kamor se lahko potem vpišeš na višje izobraževanje. Nikoli ne veš kaj ti bo to koristilo, ker vlaganje vase je vedno donosen posel.
sandra
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a sandra »

Ali je bil kdo na informativnem dnevu na Gei ?
Priporočam se za informacije.
as@siol.net ali GSM 031/723-911.
Mogoče se pa res vidimo v naslednjem šolskem letu .
Sandra
Odgovori