licenca za računovodjo
Moderator: Mirko Zbačnik
Se pridružujem tej debati. Ker sem z Štajerske, sem bila na informativnem dnevu na Dobi in na B2. Oboji imajo internetno stran kjer so vsi podatki od cene do predmetnika, ampak na informativnem pa dobiš malo večji pregled in ugotoviš kje bi lahko bilo boljše. Na dobi je število ur predvanj podvojeno, se pravi da za malo večji denar dobiš enkrat več, odvisno je seveda od posameznika ali se želi nekaj naučiti ali pa pridobiti samo višjo stopnjo izobrazbe. Na obeh šolah je nemščina in angl., zaenkrat še tega programa ni možno študirati na daljavo, je samo izedno izobraževanje in glede na vse kar se nam obeta bo to nuja, pa čim prej v šolo dokler še ne bo prevelike gužve. LP sony
Hay, Sony!
Končno ena s Štajerske! Mogoče bova sošolki pri Dobi. Odločila sem se namreč za Dobo, ker bi rada izvedela kaj novega, seveda pa je tudi papir o končani šoli pomemben. Na informatinvnem dnevu sem dobila občutek, da če bomo redno hodili na predavanja in vzeli šoljanje resno, ne bo problema.
Čao!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal elektrik</i>
<br />Nič nimam proti štajercem; raje bi videl dabi bil kdo z našiega konca.
Hvala za tolažbo glede angleščine manjka le še pridnost in volja.
Mirko
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Se opravičujem, nisem zasledila iz katerega konca SLO si. sama sem iz LJ in grem na CPU.
LP, Sonja
<br />Nič nimam proti štajercem; raje bi videl dabi bil kdo z našiega konca.
Mirko
Se opravičujem, nisem zasledila iz katerega konca SLO si. sama sem iz LJ in grem na CPU.
LP, Sonja
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal elektrik</i>
<br /> Jaz sem z Blok, grem na GEA College v Ljubljano.
Pa saj sva skoraj soseda! Okoli 15 km čez Lužarje....
<br /> Jaz sem z Blok, grem na GEA College v Ljubljano.
Pa saj sva skoraj soseda! Okoli 15 km čez Lužarje....
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Veliko je bilo pisanja o različnih izvajalcih in sem šla še jaz malo v akcijo.
Najprej sem bila odločena za <u>GEO</u>, ker bi mi priznali kakšen kolokvij (-glede na to, da sem se že šolala pri njih za rač.-knjig.dela. To pa na koncu nima toliko veze, saj moraš za izpit tako ali tako vse dobro znati in ne samo 2. in 3. kolokvij. Kar se tiče predavateljev jih je bilo polovica o.k., pol pa ... Gradivo je zajelo bistvo, tako da si se vseeno lahko dobro pripravil za izpit na GZ). Cena šolanja: 425.000. Jezik: obvezno angleščina. Predavanja pon.,sre. oz. tor.,čet. od 17. do 20.ure na različnih lokacijah nekje ob Dunajski cesti.
<u>B2</u>: Za 363.000 šolnina + 45.000 vpisnina (408.000) si izposodiš gradivo oz. si ga sprintaš z njihove internetne strani (dobiš geslo, ko plačaš šolnino). Jezik: ang., nemščina. Predavanja med tednom 2-3x na teden od 17. do 20.ure na Aškerčevi (naravosl.teh.šola).
<u>CPU</u>: 310.000 šolnina + 20.000 vpisnina (330.000). Možnost plačila na 3 obroke - cena 345.000 (okt., jan. in maj po 115.000).V ceni je gradivo (skripte). Predavanja: pon.,pet. od 16.30. do 20.ure na Dimičevi 9. Jezik: ang.,nem.,ital.
Povsod so programi enaki, ker so predpisani z ministrstva, prav tako imajo končna sričevala isto "težo". Vsi delajo na tem, da so vsa predavanja dobro povezana na praktičnem delu. Razlika v ceni pa je po vsej verjetnosti v tem, da so ene šole bolj komercialne in se sami financirajo (GEA, B2), druge pa ne (CPU - GZS).
Lep zimski dan vsem!
Mirko - a boš zdaj spet malo razmišljal?!Jaz že dva dni-ampak jutri bo padla kocka!
Sonja - kako si zadovoljna s predavanji (predavatelji) na CPU-ju? Ali ima še kdo kakšno šolsko izkušnjo od CPU-ja?
Najprej sem bila odločena za <u>GEO</u>, ker bi mi priznali kakšen kolokvij (-glede na to, da sem se že šolala pri njih za rač.-knjig.dela. To pa na koncu nima toliko veze, saj moraš za izpit tako ali tako vse dobro znati in ne samo 2. in 3. kolokvij. Kar se tiče predavateljev jih je bilo polovica o.k., pol pa ... Gradivo je zajelo bistvo, tako da si se vseeno lahko dobro pripravil za izpit na GZ). Cena šolanja: 425.000. Jezik: obvezno angleščina. Predavanja pon.,sre. oz. tor.,čet. od 17. do 20.ure na različnih lokacijah nekje ob Dunajski cesti.
<u>B2</u>: Za 363.000 šolnina + 45.000 vpisnina (408.000) si izposodiš gradivo oz. si ga sprintaš z njihove internetne strani (dobiš geslo, ko plačaš šolnino). Jezik: ang., nemščina. Predavanja med tednom 2-3x na teden od 17. do 20.ure na Aškerčevi (naravosl.teh.šola).
<u>CPU</u>: 310.000 šolnina + 20.000 vpisnina (330.000). Možnost plačila na 3 obroke - cena 345.000 (okt., jan. in maj po 115.000).V ceni je gradivo (skripte). Predavanja: pon.,pet. od 16.30. do 20.ure na Dimičevi 9. Jezik: ang.,nem.,ital.
Povsod so programi enaki, ker so predpisani z ministrstva, prav tako imajo končna sričevala isto "težo". Vsi delajo na tem, da so vsa predavanja dobro povezana na praktičnem delu. Razlika v ceni pa je po vsej verjetnosti v tem, da so ene šole bolj komercialne in se sami financirajo (GEA, B2), druge pa ne (CPU - GZS).
Lep zimski dan vsem!
Sonja - kako si zadovoljna s predavanji (predavatelji) na CPU-ju? Ali ima še kdo kakšno šolsko izkušnjo od CPU-ja?
-
irenca