Bilance za s.p. - priloge napovedi - nove??
Moderator: Mirko Zbačnik
Bilance za s.p. - priloge napovedi - nove??
Ne vem, ali so mi v knjigarni prodali stare obrazce, ali država vsako leto zakomplicira stvar???
Lani sem oddala obrazce "Podatki iz izkaza poslovnega izdida" in "Podatki iz bilance stanja",
letos pa je v kompletu "Podatki iz bilance stanja" in "Podatki iz bilance uspeha" s čisto drugimi postavkami kot lansko leto?!?! [:(!]
Kje lahko najdem predpisana obrazca, da vem, kateri je pravilen??
Lani sem oddala obrazce "Podatki iz izkaza poslovnega izdida" in "Podatki iz bilance stanja",
letos pa je v kompletu "Podatki iz bilance stanja" in "Podatki iz bilance uspeha" s čisto drugimi postavkami kot lansko leto?!?! [:(!]
Kje lahko najdem predpisana obrazca, da vem, kateri je pravilen??
Jaz sem letos kupil tisto, kar ste imeli vi lani. Poglejte na obrazce čisto spodaj, kjer so neke šire, tam se skriva tudi leto izdelave obrazca. DZS ima spodaj na Podatki iz izkaza poslovnega izida napisano: 24578-IX-3427-04 (mislim da je to leto izdelave 2004).
LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
LP
Peter
-------
Nisem računovodja. Se še učim.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal adut</i>
<br />Pikaa, to so stari obrazci izpred dveh let in ne veljajo več. Pritožite se v knjigarni.
Mirjana
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Na obrazcu je številka 24578-VIII-1771-03 a so veljavni še ti obrazci?
-----------------------------------------------------------------------------------
*** Kogar služba veseli, ima zagotovljen uspeh v življenju! ***
<br />Pikaa, to so stari obrazci izpred dveh let in ne veljajo več. Pritožite se v knjigarni.
Mirjana
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Na obrazcu je številka 24578-VIII-1771-03 a so veljavni še ti obrazci?
-----------------------------------------------------------------------------------
*** Kogar služba veseli, ima zagotovljen uspeh v življenju! ***