Pozdravljeni !
Redno sem zaposlen v podjetju, kjer opravljam knjigovodsko-računovodska dela. Po poklicu sem dipl. oec.
Zanima me, ali bi moral v primeru, da se odločim, da odprem knjigovodski servis narediti tudi kak izpit na obrtni zbornici ?
Sem v dilemi, ker so odgovori, ki jih dobim različni.
lp
KNJIGOVODSKE STORITVE
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Kot sem se pozanimal, zaenkrat ne kaže, da bi bila za odprtje računovodskega servisa potrebna licenca. K temu se nagiba združenje računovodskih servisov in nekaterijo se nagibahjo k temu, da naj bi imeli vsi zaposleni v servisih opravljen izpit na GZS.
Ko sem pogledal predmetnik, so znanja, ki jih osvojiš, še posebno na tečaju "vodenje računovodskih servisov" zelo koristna.
LP, Mirko
Ko sem pogledal predmetnik, so znanja, ki jih osvojiš, še posebno na tečaju "vodenje računovodskih servisov" zelo koristna.
LP, Mirko
Dragi Jan....!
Zaenkrat kaksen izpit ni potreben. Ce si dipl.oec, ne bos imel težav tudi kasneje, ko boš moral narediti solo za preizkusenega računovodjo, ko bo potrebno. Pozanimaj se na zvezi računovodij... in revizorjih. - Toda, dobro premisli, ce se to splača. Garaš kot črnec, a strankam je vse predrago....
LP Račka
Zaenkrat kaksen izpit ni potreben. Ce si dipl.oec, ne bos imel težav tudi kasneje, ko boš moral narediti solo za preizkusenega računovodjo, ko bo potrebno. Pozanimaj se na zvezi računovodij... in revizorjih. - Toda, dobro premisli, ce se to splača. Garaš kot črnec, a strankam je vse predrago....
LP Račka