tema za diplomo

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
"bodoča računovodkinja"
Novinec
Novinec

tema za diplomo

Odgovor Napisal/-a "bodoča računovodkinja" »

Pozdravljeni.

Sem študentka ekonomije, smer računovodstvo. Pred mano je le še diplomsko delo, saj sem ostale študijske obveznosti opravila.
Z področja računovodstva, pa imam teoretiče izkušnje iz študija,
raznih revij, praktične pa sem pridobila z študijsko prakso in tudi
doma, ker imamo s.p.

Ker je moj cilj, da bi bila ocena diplomske naloge čim boljša, bi
prosila za nasvet.... ...katera problematika oz. tema, bi bila primerna za analizo ....katero področje je sedaj "in"...

... pogovarjala sem se že z večimi podjetji ( s.p., d.o.o., banka, zavarovalnica,...) , ki bi mi bili pripraljeni posredovati podatke za analizo...

..prosim za nasvet....bom vam zelo hvaležna :):wink:

L"bodoča računovodkinja"
Neva
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a Neva »

Pozdravljena!
Tudi jaz sem dve leti nazaj diplomirala ne ekonomski fakulteti smer računovodstvo. Izbira primerne teme mi je delala težave. Nazadnje sem se dogovorila z banko, da sem diplomirala s področja, ki je zanimalo njih in mene-elektronsko bančništvo. Od banke sem prejela tudi denarno nagrado, saj je bila diploma zelo dobra. Obljubili so mi tudi zaposlitev, česar se pa niso držali. Danes imam lasten računovodski servis. Moj nasvet: tema niti ni tako pomembna, saj ne veš kam te bo odneslo po opravljeni diplomi.:)
Bina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Bina »

Predlog:

Pritožbe podjetnikov na odločbe Davčne uprave
:razz:

Veliko uspehov pri diplomi

lp, Bina
Marjeta
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Zanimiva tema bi bila primerjava obdavčitev podjetnikov v različnih Evropskih državah (davek od dobička, obdavčitev plače, dohodnina, drugi davki...)
Odgovori