Statistika finančnih računov

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
čaba
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Statistika finančnih računov

Odgovor Napisal/-a čaba »

Na spletni strani AJPESa so že vsi programi za oddajo letnih poročil za leto 2003, sem pa zasledila nekaj zanimivega. Piše, da se bo predvidoma statistika fin. računov oddala od 20.4.04 - 20.5.04. Ali kdo ve več kaj o tem?
Torej ne bomo oddajali statistike sočasno z letnimi poročili 31.3.2004!!

LP

nataša
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Pozanimala sem se na AJPES-u in mi je povedala da nimajo še programa za vnos SFR, ker bo rok podaljšan. Do katerega datuma pa jo res nisem vprašala.
Pozdrav
Lilijana
Bina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Bina »

Meni so rekli, da bo oddaja SFR predvidoma junija, ker imajo sedaj goro poročil za pregledat in ne zmorejo še SFR.
Važno je, da oni ne zmorejo, mi servisi pa tako že imamo vse napeljano in nam ne vzame več toliko časa:twisted:

lp
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gradbeništvo »

Tako je, AJPES na leto sprejme v dveh turnusih goro papirjev in potem so vsi zmešani, ker morajo nekaj dni delati popoldne, ker niso navajeni takega napora in v rednem delovnem času vsega ne zmorejo narediti, pa še časa jim ta čas zmankuje za pregledovanje raznih časopisov in revij. Zato so SFR preložili.
Je pa pri tem imela prste vmes, vendarle enktat tudi GZS. SFR se nanaša na bilance in narediti vse ob enem je res veliko predvsem so tukaj mislili na velike servise, ki imajo velio strank in bi bilo to delo dodatna obremenitev.

Lidija
maka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a maka »

Ali mora s.p. (EK) tudi oddati SFR?
gradbeništvo
Računovodja
Računovodja
Kontakt: