<font color="purple">..lepo prosim za pomoč...:) </font id="purple">
Mene zanima sledeče. :roll:<font color="red"></font id="red">Na kakšen način izračunamo delovnemu <font color="blue">invalidu 3. kategorije nadomestilo</font id="blue">, ki ga bo pridobival, če v zakonu piše, da so se to nadomestilo dobi na podlagi izračuna <font color="red">ZADNJIH TREH POVPREČNIH PLAČ</font id="red">...
<font color="blue">Za pomoč se zahvaljujem že v naprej.</font id="blue"><font color="purple">
... ker sedaj kar precej podrobno spremljam zakonodajo glede delovnih invalidov 2 in 3. kategorije...in me zanima, kakšne pravice in obveznosti bodo sledile iz tega zakona, ki je še v pripravi...
..če ima mogoče kdo drug takšna in podobna vprašanja, mi lahko to sporoči na forum ali na mail: maateejaa@email.si...da lahko izmenjava izkušnje iz tega poročja in predvidevanja...predvsem da se spopasti s tem problemom...
Ne vem sicer, če sprašujete za delavca, ki je postal invalid III. kategorije, kakšno plačo naj ima po nastanku invalidnsoti, ali želite vi izračunati kakšno nadomestilo mu bo pripadalo po razporeditvi na drugo delovno mesto (po nastanku invalidnosti) ?
Tudi v naši firmi smo imeli primer (in ne samo enega), ko je delvcu priznana invalidnost III. kategorije (z omejitvami). Skratka z odločbo ZPIZ-a smo prejeli v izpolnitev obrazce :
- delovno mesto po nastanku invalidnosti
- potrdilo za odmero nadomestila zaradi manjše plače
Skratka, delavca razporedimo na nižje delovno mesto in izračunamo plačo , ki jo bo dobil za delo na tem delovnem mestu. Na obrazcu pod točko 9 piše "upoštevajte plačo, ki je invalidu dejansko določena za mesec, ko je razporejen na drugo ustrezno delo". Zneske je treba razčleniti na osnovno bruto plačo in dodatke, kar pomeni, če je v tistem mesecu fond ur 160 - vpišete osnovno bruto plačo za toliko ur, posebej pa še dodatke (za minulo delo, pogoje dela, stimulacijo... ) ,nikakor pa ne računamo mi razlike v plači - to naredi ZPIZ na podlagi naših podatkov.