EMŠO-M4/M8

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
diana
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

EMŠO-M4/M8

Odgovor Napisal/-a diana »

Ali se je komu že zgodilo, da je napačno vpisoval EMŠO delavca na obrazec M4/M8 in to se je meni zgodilo od leta 2000 dalje, danes za leto 2003 pa ugotovim, da delavki vpisujem štev. EMŠO njene šefice, ugotovila pa sem po sreči in to zato, ker je šefica letos praznovala 50 let, in sem si zapomnila rojstni datum, pa se mi je čudno zdelo, da bi imeli obe na isti dan rojstni dan. Ta podatek EMŠO imam v programu od leta 2000, zato mi ga na obrazec tudi izpiše.Kaj zdaj, kako to popraviti za leto 2000,2001 in 2002???? Če je imel kdo takšen primer, naj mi prosim pomaga![:(!]

diana
diana
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a diana »

Očitno takšnega primera ni imel še nihče. Če pa ga boste kdaj imeli, ni tako hudo. Na SPIZ so mi preverili podatke in so vsi popravljeni-pravijo, da jim pri vnosu pod priimkom pokaže pravilno EMŠO, vendar naj v bodoče raje pazim, ker ni rečeno, da bo vedno vnos popravljen.100 % se pri teh stvareh ne bom več zmotila:)

diana
Anela
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Anela »

Kaj pa kontrola za M-4 (vas nič ne obiščejo)? Meni je lani kontrolorka povedala za dve napačni EMŠO številki, pa sva na obrazcu popravili - oni imajo že tako prave številke. Na obrazcu se lahko popravi tudi druge stvari, če se ugotovi napaka (napišejo zapisnik o ugotovljeni napaki in da je stvar popravljena).8-)

Lep pozdrav!

Anela
Odgovori