INTRASTAT-NE DELA!
Moderator: Mirko Zbačnik
INTRASTAT-NE DELA!
Že cel dan se trudim , da bi preko spletnega obrazca poročala za Intrastat, pa pridem samo do osnovne strani.Ali je težava pri njih(prezasedenost ali druge motnje) ali pa imam problem samo jaz? Časa pa zmanjukuje.S poročilom pa sem čakala samo zato, ker sem čakala na odgovor na zastavljeno vprašanje, pa ga v nekaj tednih še nisedm prejela.Sedaj bom pač poročala po svoji logiki, če mi bo uspela prijava.
Če ima še kdo probleme s prijavo, naj prosim napiše, da bom vedela, v čem je stvar.Hvala in supešno poročanje vsem.
Če ima še kdo probleme s prijavo, naj prosim napiše, da bom vedela, v čem je stvar.Hvala in supešno poročanje vsem.
Digitalno potrdilo imam, pa tudi poskusno sem z njim že vnesla , je vse delovalo, samo zaradi neke programske napake, za katero so na CURS-u rekli, da jo bodo odpravili , še nisem oddala.
Sedaj pa ko na Intrastat strani kliknem na "prijava v rešitev intrsatat" , piše da strani ne more odpreti. Niti ne pridem do polja, kjer bi lahko vnesla geslo.
Sedaj pa ko na Intrastat strani kliknem na "prijava v rešitev intrsatat" , piše da strani ne more odpreti. Niti ne pridem do polja, kjer bi lahko vnesla geslo.
Mislim, da je problem v prezasedenosti.
Jaz se tudi trudim že dva dni. Vse imam izpolnjeno, samo še poslati moram mesečno poročilo, pa mi strani sploh ne odpre
Sicer smo pa lahko pričakovali kaj takega. Ko se spomnim na kolone kamionov na hrvaški meji po 1. maju... Se mi zdi, da se je država bolj slabo pripravila. Mi smo naredili svoje delo dobro, a ne!
Jaz se tudi trudim že dva dni. Vse imam izpolnjeno, samo še poslati moram mesečno poročilo, pa mi strani sploh ne odpre
Sicer smo pa lahko pričakovali kaj takega. Ko se spomnim na kolone kamionov na hrvaški meji po 1. maju... Se mi zdi, da se je država bolj slabo pripravila. Mi smo naredili svoje delo dobro, a ne!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"> Moj predlog: Če vam program dopušča - natisnite obrazce in jih pošljite na CURS.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Bedasto - ampak na to niso pomislili!! Ne da se natisniti obrazcev - vsaj jaz sem vse pregledala in prebrala celo pomoč, pa nisem našla te možnosti.
Program tudi nima možnosti seštevanja vrednosti in tež, da bi lahko sami vsaj kakšno kontrolo naredili na koncu
Bedasto - ampak na to niso pomislili!! Ne da se natisniti obrazcev - vsaj jaz sem vse pregledala in prebrala celo pomoč, pa nisem našla te možnosti.
Program tudi nima možnosti seštevanja vrednosti in tež, da bi lahko sami vsaj kakšno kontrolo naredili na koncu