Berem in berem o plačah, dodatkih, pogodbah in ostalo, pa me v oči zbode eno sporočilo, ki mi da misliti. Govori pa o tem, da če se ne držiš zneskov iz kolektivne pogodbe (višina izhodišče plače), je treba podpisati individualno pogodbo.
Zanima me, kaj je potem sploh obvezujoče?? V našem podjetju imamo npr. izhodiščno plačo I. tarifnega razreda dvignjejo za 10.000 SIT (je toliko višja od objavljene, ker ta je res mizerna), količniki so isti, zato so izhodišče plače za tarifne razrede III,IV,V in VI še nekaj višje. Vse ostale dodatke in pravice delavcem izplačujemo po kolektivni pogodbi. Notranji akti podjetja so napisani v skladu z ZDR in Kolektivno pogodbo. Z vsemi delavci so podpisane pogodbe o zaposlitvi na podlagi kolektivne pogodbe, razen trije vodilni so na individualnih pogodbah.
- Ali bi morali zato, ker se ne držimo zneskov iz kolektivne pogodbe (imamo višja izhodišča), z delavci podpisati individualne pogodbe?
- Ali za individualne pogodbe velja samo Zakon o delovnih razmerjih, dodatne pravice iz kolektivne pogodbe pa ne?
- Ali bi morali delavcem ponuditi v podpis kolektivne in individualne pogodbe, pa naj sami izberejo, katero bodo podpisali? Kolektivno z zneski, objavljenimi za vsak mesec (precej nižji od naših!) in vsemi dodatnimi pravicami, ali pa individualno, za katero pa velja samo ZDR, brez sklicevanja na dodatne pravice iz kolektivne pogodbe?
- Kako naj podjetje pripravi notranje akte, če ima nekatere delavce zaposlene po kolektivni, nekatere po individualni pogodbi? Kakšen naj bo pravilnik o osebnih dohodkih?
Kolektivna vs. individualna pogodba
Moderator: Mirko Zbačnik
Pikaa, me sprejmete pri vas. <b>Vse imate lepo urejeno</b>. To, da imate izhodiščno plačo za 10000 višjo kot je po KP je za pozdraviti. Kot sem že prej napisala KP določa minimum in ni navzgor omejena.
Pogodbe kakršne imate so o.k.
V individualni pogodbi se lahko napiše ama vse kar hočeš, tudi ostala določila KP. Problemček nastane konkretno v tem primeru Dodatka po zakonu: ali tem individualnim obračunati dodatek ali ne? Plačo nimajo po KP. TR, PR ostala določila pa imajo. Tudi jaz imam te primere in zagovarjam stališče, da individualnim pogodbam NE pripada dodatek po zakonu.
Če ga obračuna, pa itak ni v prekršku, saj so prispevki in davki odvedeni.
LP
Pogodbe kakršne imate so o.k.
V individualni pogodbi se lahko napiše ama vse kar hočeš, tudi ostala določila KP. Problemček nastane konkretno v tem primeru Dodatka po zakonu: ali tem individualnim obračunati dodatek ali ne? Plačo nimajo po KP. TR, PR ostala določila pa imajo. Tudi jaz imam te primere in zagovarjam stališče, da individualnim pogodbam NE pripada dodatek po zakonu.
Če ga obračuna, pa itak ni v prekršku, saj so prispevki in davki odvedeni.
LP