Zanime me ali so lahko majice na katerih je logotip podjetja, z vrednostjo 1188 z DDV lahko strošek reprezentance, oz pod kakšen strošek lahko to dam?
Hvala za odgovor
MAJICE Z LOGOTIPOM
Moderator: Mirko Zbačnik
-
prometelko
- Začetnik

- Kraj: Slovenia
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Reklama ali reprezentanca?
V eni precej stari številki Iksa sem zasledila, da je reklama vse tisto, za kar se sklene pogodba oz., ko gre za nek obojestranski "odnos". Npr. podjetje plača, da neko drugo podjetje zanj nekaj naredi (npr. najem oglasne table…)
Vse ostalo naj bi bila reprezentanca... torej majčke, svinčniki, dežniki, rokovniki... ne glese na to, ali imajo logotip podjetja. Jaz jih nekaj knjižim med stroške delovne obleke (imamo pravilnik), ostalo pa med stroške reprezentance…
Sedaj pa vidim, da vas kar precej majice knjiži med stroške reklame...
Kaj menite ostali?:???:
El
V eni precej stari številki Iksa sem zasledila, da je reklama vse tisto, za kar se sklene pogodba oz., ko gre za nek obojestranski "odnos". Npr. podjetje plača, da neko drugo podjetje zanj nekaj naredi (npr. najem oglasne table…)
Vse ostalo naj bi bila reprezentanca... torej majčke, svinčniki, dežniki, rokovniki... ne glese na to, ali imajo logotip podjetja. Jaz jih nekaj knjižim med stroške delovne obleke (imamo pravilnik), ostalo pa med stroške reprezentance…
Sedaj pa vidim, da vas kar precej majice knjiži med stroške reklame...
Kaj menite ostali?:???:
El