Še enkrat,minimalna plača

Moderator: Mirko Zbačnik

pirat
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a pirat »

Za pojasnilo.

Kar nekaj let sem preživel v eni izmed bank, prav na oddelku izterjav kreditov. Z vso gotovostjo si upam trditi, da je verjetnost, da si res 'žrtev banke in sistema' cca. 10%, verjetnost, da je resnica moj prejšnji post pa znaša cca. 90%.

Če je resnica v prvih 10% se ti opravičujem. Če je resnica v naslednjih 90%, potem ....

Pa lep pozdrav tebi
maliking
Nov član
Nov član
Kraj: Croatia

Odgovor Napisal/-a maliking »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal pirat</i>
<br />Za pojasnilo.

Kar nekaj let sem preživel v eni izmed bank, prav na oddelku izterjav kreditov. Z vso gotovostjo si upam trditi, da je verjetnost, da si res 'žrtev banke in sistema' cca. 10%, verjetnost, da je resnica moj prejšnji post pa znaša cca. 90%.

Če je resnica v prvih 10% se ti opravičujem. Če je resnica v naslednjih 90%, potem ....

Resnica je v mojem konkretnem primeru ta, ki ji daješ 10 % in nobena druga. Preveri, vse podatke ti dam na razpolago. Nikoli, nikoli v življenju nisem in ne bom živel na račun prevare, ali goljufije, nočem pa, da še danes plačujem tisto kar je banka TRIKRATNO že dobila poplačano.
Verjemi, da je resnica v teh 10 % in če je opravičilo res dano iz srca ga tudi sprejemam. Ravno danes sem zahteval, da mi banka "dovoli" rabit moj denar, moj, ki sem ga zaslužil, saj sem zanj delal in ne hodil v službo.Ženska za šalterjem dovoljuje dvig 82.000,00, šefica kliče neko žensko, ta ji pravi da samo 56.000,00, možakar iz centrale mi pisari 82.000,00, šefica v Ljubljani pa: "Bomo preverili in vas obvestili". Pa sto gromov njihovih, mar tak glomazen sistem ne ve enostavnega izračuna minimalne plače in določb Zakona o izvršbi? Delodajalec mi je obračunal, pač kot mi je obračunal in mi je nakazano bilo 87.650 sit. In glej ga hudiča. Zdaj jaz naj iščem po vseh krajih ta svoj prav. Vidiš "pirat", to boli, to. Takrat,ko pa so zasegli stavbo da stoj pa glej, pa so jo trikratno podcenili pa so vse "vedeli" napamet.

In resnično lep pozdrav, res mi je zdaj lažje, vidim da vseeno tudi sam nisi 100% v taiste banke.Iskren pozdrav!

Pa lep pozdrav tebi
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Odgovori