Šele danes sem zasledila vaš forum, pa bi imela tudi jaz nekaj vprašanj. Mož ima s.p., enostavno knjigovodstvo, zato mu sama vodim knjige, ampak sedaj je nekaj novosti, pa me zanima naslednje:
- kako je sedaj s pisanjem potnih nalogov in dnevnic za obrtnika samega
Lp
vrtnica
Potni nalogi še enkrat..
Moderator: Mirko Zbačnik
Hvala ti lunatika.
Veš jaz sem čisto iz drugega foha, pa se potem kar mučim s temi novostmi in spremembami, saj mi poleg službe in družine ne znese da bi obiskovala še kakšne seminarje..ampak če pride inšpektor,mora biti pa vse pošlihtano.
A mi lahko poveš še nekaj:
-če za obrtnika uveljavljam znesek za malico, ali mu potem ob kilometrini pripada tudi dnevnica ali ne.
Lep dan ti želim...
vrtnica
Veš jaz sem čisto iz drugega foha, pa se potem kar mučim s temi novostmi in spremembami, saj mi poleg službe in družine ne znese da bi obiskovala še kakšne seminarje..ampak če pride inšpektor,mora biti pa vse pošlihtano.
A mi lahko poveš še nekaj:
-če za obrtnika uveljavljam znesek za malico, ali mu potem ob kilometrini pripada tudi dnevnica ali ne.
Lep dan ti želim...
vrtnica
Če lastnik nekam gre in mu obračunate samo kilometrino mu obračunate lahko tudi malico. Če mu pa obračunate dnevnico nadomestilo malice odpade.
Žene držijo tri vogale pri hiši, zato morajo narediti vse tisto za kar drugi člani družine nimajo časa.
Tako je naše poslanstvo. Prej se sprijaznimo z tem bolje je za nas.
Večkrat pobrskajte po forumu pa boste vse našla.
Lep vikend. Sanja
Žene držijo tri vogale pri hiši, zato morajo narediti vse tisto za kar drugi člani družine nimajo časa.
Tako je naše poslanstvo. Prej se sprijaznimo z tem bolje je za nas.
Večkrat pobrskajte po forumu pa boste vse našla.
Lep vikend. Sanja