Računalniški program

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
stunt48a
Začetnik
Začetnik

Računalniški program

Odgovor Napisal/-a stunt48a »

Odpiram računovodski servis in vas prosim za priporočila, kateri računalniški program si naj nabavim? ( mislim na proizvajalca programa ). Zanima ma tudi kateri programi so boljši, napisani v DOS ali v Windows okolju. Ukvarjati se mislim z vodenjem knjigovodstva manjšim firmam, samostojnim podjetnikom in raznim društvom. Iščem tudi primeren iglični tiskalnik, katerega mi priporočate.

Že vnaprej se vsem zahvaljujem za priporočila na podlagi lastnih izkušenj.

Fibos
Gorazd
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Ptuj, Maribor, Slovenija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gorazd »

Priporočam vam program v Windowsih, je ponavadi dražji, a ponuja več možnosti in je prijaznejši do uporabnika. Glede proizvajalca- veliko jih je, tako dobrih kot slabih (zahtevajte več demo različic, pa jih preizkusite)

Baje so dobri Epsonovi iglični tiskalniki, so vzdržljivi in ekonomični. Sam uporabljam navadnega (brizgalnega) epsona pa je dovolj dober, saj printa v kopijah ne uporabljam več (npr. za položnice ipd.-> e-bancnistvo ipd.)

Gorazd
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Žal vas moram opozoriti, da se Računovodja.com "preživlja" izključno z oglasi, zato vas prosim, da konkretne izdelke "oglašujete" preko mejlov.

Hvala za razumevanje.

LP, Nina :oops:

PS: Nekateri ste nam še dolžni članke, ki jih je Marjeta zahtevala kot kazen za vaše reklame :D
stunt48a
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a stunt48a »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Gorazd</i>
<br />Priporočam vam program v Windowsih, je ponavadi dražji, a ponuja več možnosti in je prijaznejši do uporabnika. Glede proizvajalca- veliko jih je, tako dobrih kot slabih (zahtevajte več demo različic, pa jih preizkusite)

Baje so dobri Epsonovi iglični tiskalniki, so vzdržljivi in ekonomični. Sam uporabljam navadnega (brizgalnega) epsona pa je dovolj dober, saj printa v kopijah ne uporabljam več (npr. za položnice ipd.-> e-bancnistvo ipd.)

Gorazd
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Zahvaljujem se vam za priporočila.

LP

Fibos
poppy--
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a poppy-- »

Zaposlena sem kot racunovodja. Ampak imam pa 3 stranke, ki bi jim privat vodila računovodstvo (enostavno in dvostavno). Rada bi našla kakšno poceni varianto za računovodski program, saj si kaj dražjega v začetku ne morem privoščiti. Prosim, če mi na ZS priporočate, kaj bi se splačalo kupiti!

Zanima me tudi kasnejša širitev, kako bi vplivalo na število uporabnikov.

Hvala za priporočila!
Kar bo pa bo.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Pzite na prepoved reklam izdelkov! :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja
Kraj: bloke

Odgovor Napisal/-a komar66 »

če mene vprašate morate najti pri stroških

- program, ki ne zahteva nobene tehnične podpore, jaz sem kupil program pred desetimi leti in moram potrkat, da do dons nisem še klical serviserja in tudi ni blo potrebno kupit nove verzije (zato je šla ta firma v stečaj)

- tiskalnik, kateremu sami polnite črnilo (prejšni tiskalnik je šel na žganje iz domačega sadovnjaka (če ga kdo potrebuje naj javi na zs letos so slive dobro obrodile) in tuš, cena izpisa 0,001 centa na stran, ta novi je laser ravno tako sam polnim s prahom cena izpisa je podobna)

- najti vir cenenga papirja, saj se razlikujejo cene v večkratnikih
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

[quote="komar66"]da do dons nisem še klical serviserja (zato ker je šla ta firma v stečaj)

Paziti moramo tudi na to, da ne razlagamo primera takole :spomezik: .

Meni pa podpora in s tem izboljšave vseh novosti elektronskega poslovanja veliko pomenijo. Ključni dejavnoik pa je bila tudi cena/kvaliteto.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nina napisal/-a:PS: Nekateri ste nam še dolžni članke, ki jih je Marjeta zahtevala kot kazen za vaše reklame :D
Še vedno ..... :spomezik:
Mirko Slika
Odgovori