Obvestila delavcem o dohodnini

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Nejka
Začetnik
Začetnik

Obvestila delavcem o dohodnini

Odgovor Napisal/-a Nejka »

Mene pa zanima, če ste že razdelili obvestila delavcem o dohodnini, jaz moram namreč še vedno čakati, ker se noben ne javi z DURSA, rekli pa so naj pokličem ta konec tedna, da bodo povedali če je vse v redu in da lahko oddam, vendar nikogar ne dobim.
Sigurna sem, da bom ravno oddala vsa obvestila, potem bo pa kaj za popravit. :evil:
Kako je s tem pri vas.
blažka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a blažka »

če bi blo kaj narobe, ti bi že javli, če je vse o.k. pa te noben ne pokliče.
Nejka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Nejka »

Najlepša hvala, sem nova v tem in tega nisem vedela.
Zdaj sem pa kar boljše volje :D :D :D . Lep snežen dan vsem!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Točno tako, kot pravi Blažka. Le da do 5.000 SIT razlike ne urgirajo. Če pa sami odkritjete napako, jih kar pokličite. Jaz sem le faksiral popravljene podatke in ponovno poslal delavcu, ki sem ga pred tem obvestil Do konec marca je še vedno čas.

Dobro jih je malo poklicat, ker se kar hitro menjavajo. moram pa res pohvalit njihovo prijaznost.

Mirko
Barca
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a Barca »

Ja, jaz sem mojo referentko na DURS-u navadila, da jo pokličem, preden ji januarja pošljem izpis, Greva skozi zneske, če imava res vse usklajeno, potem šele pošljem.
Zaposlenim pa razdelim izpise v začetku marca, sem se že opekla in jih dala takoj januarja...in jih potem izpisovala ponovno, ko so jih pogubili :((
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a metalica »

Zakaj pa jaz imam v glavi, da je potrebno tudi zaposlenim poslati do 31. 01. 2004 in vedno hitim, da roka ne zamudim? Mogoče sem si pa sama izmislila rok. :?: :najbo:
Lep pozdrav.
metalica
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Metalica, imaš prav. Navsezadnje nismo mi krivi, če delavci kaj izgubijo. Če pa že, pa ni težko še enkrat izpisat. :palca:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Mirko, je res, obstaja rok? Imam slabo vest, ker nisem zaposlenim poslala še obvestilo o prejemkih 1-12. To smo tudi dolžni, mislim da ZDR govori o tem.Vedno sem pošiljala, letos pa imam decembersko plačo v drugem programu in nikakor ne najdem čas, da združim obdobja.
Lep pozdrav.
metalica
katrijn
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a katrijn »

Madonca kolegi, saj ste vendar podkovani v rokih. Naša dolžnost je, da delavcem do 31.1. naslednjega leta pošljemo podatke o višini prejemkov za preteklo leto. Delavčeva šlamparija pa ni naš problem. Naj se kar naučijo zadeve pospraviti na varno. Kaj jim boste še dohodninske napovedi oddajali?
Lp
katrijn
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Ko je bog hodil po zemlji smo tudi to delali pa še marsikaj.
Lep pozdrav.
metalica
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Na srečo večina delavcev oddaja dohodnino šele te dni in pozneje in je celo dobrodošlo v smislu zgubljanja dokumentov, da jih dobijo pozneje. Čeprav to ni ravno prav.

Lep super pomladni dan, ma je kar ogrelo, že jutro mi je delovalo nekam pomladno. Dober cahn. :mrgreen:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori