Dolgoročne rezervacije
Moderator: Mirko Zbačnik
Dolgoročne rezervacije
Zanima me koliko se poslužujete oblikovanja dolgoročnih rezervacij?
Nagibam se k temu,da jih letos po nekajletni pavzi zopet oblikujem in sicer kot v naprej vračunane stroške za odvetnika za spor,ki se vleče že nekaj let in se počasi bliža razpletu.Na vsaki vlogi odvetnika so napisane
točke,katere sem sedaj preračunala.Mislim,da so to upravičene rezervacije?
A,vi Fendi,pa že kar v naprej dostavljate papirje?
točke,katere sem sedaj preračunala.Mislim,da so to upravičene rezervacije?
A,vi Fendi,pa že kar v naprej dostavljate papirje?
Vnaprej papirje? Da, če se le da, jih rada zasipam s pojasnili, ki jih tako in tako zahtevajo za vsako olajšavo, ki jo poskusim uveljaviti, potem pa pač kar sama od sebe pojasnim še tisto, kar bi se jim po mojem lahko zdelo "zanimivo".
Morda je trapasto, ampak nekakšna taktika je pa le, kaj pa vem. Bolj mirno spim, kar je v tem poslu privilegij.
Vaš primer rezervacije se mi zdi več kot utemeljen.
Morda je trapasto, ampak nekakšna taktika je pa le, kaj pa vem. Bolj mirno spim, kar je v tem poslu privilegij.
Vaš primer rezervacije se mi zdi več kot utemeljen.
Saj vem kje to piše , pa vem kateri standard to opredeljuje, rada bi samo konkretne primere, vem da za dolgoročna popravila ni več rezervacij , kako bi lahko še oblikovala te rezervacije, če so pa popravila nujno potrebna. Imam že oblikovane rezervacije, ki pa jih po planu (predloženem dursu) moram, zaradi neizkoriščanja v letu 2004 prenesti v prihodke, zato dobim večji dobiček, .. kako jih naj spet oblikujem, da ga bom zmanjšala.
Konkretne opravičljive primere, ki jih davčna ne vrže ven,
Lepo prosim..