nova plač.lista zaposlenih pri s.p.
Moderator: Mirko Zbačnik
nova plač.lista zaposlenih pri s.p.
Če ima mogoče kdo novo plačilno listo, objavljeno v obrtniku 12/04 za zaposlene pri s.p. narejeno v exelu, prosim, če bi bil tako dober, da mi jo pošlje na email:svoboda1@email.si. Programerji pravijo, da so naredili, kakor je objavljeno v Ur.l.,se pravi priloga 12, DURS pa zahteva plačilno listo obrazec DZS 7.166 b ali računalniški izpis. Vnaprej se najlepše zahvaljujem!LN 
diana
Mi lahko prosim kdo pojasni, kako je s temi plač. listami zaposlenih pri S.P.? V Obrtniku je pisalo, da začne zakon veljati s 1.1. 2005, mož, ki je zaposlen pri S.P. kot voznik v med. prometu, pa je za mesec januar prejel še staro plač. listo in sicer os. plača 118.000 sit, minus prispevki. Neto znese 94.545, sit!
Ostalo dobi enkrat do konca meseca cca 150.000 sit v kuverti. Upala sem, da bo ta zakon kaj uredil plače v tej panogi, pa očitno ne bo nič.
Zanima me tudi ali je lahko delodajalec sankcioniran, ker tako izplačuje, ali je to po kakšnem zakonu, katerega pa ne poznam?
Za vaša mnenja in odgovore vam bom zelo hvaležna!
Lep dan vsem!
Zanima me tudi ali je lahko delodajalec sankcioniran, ker tako izplačuje, ali je to po kakšnem zakonu, katerega pa ne poznam?
Za vaša mnenja in odgovore vam bom zelo hvaležna!
Lep dan vsem!
Tudi jaz bi lepo prosila za plačilno listo - na DURS namreč pošiljam staro plačilno listo in še prilogo 12, pa jim ne "paše", ker, da oni nimajo kam s toliko papirja.
damijan.herodez@siol.net
Hvala in lep pozdrav
Mojca
damijan.herodez@siol.net
Hvala in lep pozdrav
Mojca
mojca