Kakšna svetovna bedarija, pa saj to je možno samo pri nas. Mimogrede pa me zanima, kdo je npr. plačal nočitev za Billa Clintona, ko je bil ta na obisku, pa ali so mu odprli davčno številko pri nas in odvedli dohodnino ter mu poslali kontrolne podatke za dohodnino

. Če je nočitev tujega državnika potrebno za delovanje države, potem menim, da je tudi to, da jaz svojemu partnerju plačam nočitev moj poslovni odhodek. Pa saj ga bo kap zadela, če mu omenim, da mora zato, da lahko nekaj kupi od nas in slučajno enkrat prespi v Sloveniji, plačati tukaj davek.
Mimogrede, a kdo slučajno kaj pozna ustavo, jaz imam včasih občutek, da se prav norca delajo iz nas in da so tovrstne zadeve in členi zakona primerni za ustavno sodišče (a smo pred zakonom enaki ali ne?).
Pa še to, Angleži nam kot partnerju vsako leto podarijo eno eksotično potovanje za 2 osebi, ki je precej drago, pa nismo še nikdar prejeli kakega obvestila o plačani dohodnini in ostalih neumnostih. Ja kako neki imajo pa oni to urejeno, pa majo državo že 1000 let.
Pa brez zamere, ampak sem malce jezna, zato sem se toliko razpisala...