licenca za računovodjo

Pogovor o raznih seminarjih, izobraževanjih, izpopolnjevanjih

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Priznati moram :oops:, da v vnemi tega še opazil nisem. Vsa zahvala Nini za toleranco in vam (SS) za razumevanje.

Vsak človek nosi v sebi malo egoista in tudi jaz kot kaže, nisem izjema.

Mirko
talijam
Začetnik
Začetnik
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a talijam »

Kako pa se licenca lahko pridobi, če že imaš izobrazbo VII. stopnje - EF-smer računovodstvo in revizija? Kakšne tečaje je treba narediti, ker verjetno izobraževanje za VI st. ne pride v poštev?:???:
yanna

Odgovor Napisal/-a yanna »

Vso srečo vsem predvsem pri pravilni izbiri ponudnikov in seveda pri študiju.

A mi lahko kdo pove, kakšne so možnosti za nadaljne šolanje s VI. stopnjo izobrazbo? Lahko greš še naprej študirat oz. delat izpit za npr. revizorja?

Hvala :wink:
SOUNDB
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SOUNDB »

Zanima me, če se je kdo odločil za vpis v program računovodja v Mariboru in na katero izobraževalno ustanovo.
Na podlagi telefonskih razgovorov so se mi zdeli na B2 najbolj prilagodljivi, na Dobi pa katastrofa.

Prosim, če se oglasite tisti iz Maribora, ki se imate namen septembra vpisati v program Računovodja.
že vnaprej hvala za odgovor
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

ursamodic napisal/-a:<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal elektrik</i>
<br /> Jaz sem z Blok, grem na GEA College v Ljubljano. :razz:
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Pa saj sva skoraj soseda! Okoli 15 km čez Lužarje....
Ste se vpisali? Zanima me, ali ste imeli nemščino ali angleščino? Namreč to me malce skrbi. :nenene:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

Vpisala!

Angleščino sem imela že v OŠ!

Na vašem mestu se ne bi že v naprej preveč "sekirala".
Urša SlikaSlika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Super, jaz tudi. Potem pa bo kar že bo.
Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
ansaj
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a ansaj »

Ali se je kdo vpisal na Dobo ? (študij preko interneta)
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a sergeja »

Ja a pol izobrazba ne šteje? kaj pa če si ekonomist iz bančništva in financ? A tudi to ni dovolj??? Se pravi, da bi potem morala narediti še eno višjo šolo???? Še enkrat na fax??? A se da to na EPF-ju naredit, ko sem ga že ravno navajena....ko že ravno UNIja delam...
yanna

Odgovor Napisal/-a yanna »

Jst pa vedno bolj razmišljam, da bi šla kr nekaj xy študirat. Verjetno je to vpliv zaključnega računa... :roll: lol.

No, ni to edini razlog. Ni mi všeč, da je naše delo tako podcenjeno in "nič vredno". Pa še vsa firma se obnaša kao,..kaj pa rabimo to računovodstvo....samo težijo nekaj" plače bi nam pa privoščli najraje 5 sit....10 bi že bilo preveč...v tri krasne naj gre vse skupi.

Jst grem študirat za forenzika, kriminal narašča....pa še pester biznis je to (sploh ko bodo računovodje naredili krvavo vstajo proti tistim, ki jih zatirajo, v nič dajejo, ***** (beri: durs) :spomezik: ).... ja. :P
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Yanna, sem že mislil, da greste študirat računovodstvo, pa vidim, da vas pamet ni zapustila :twisted:
Mirko Slika
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a sergeja »

Yanna, to je bila beseda. Jaz bom šla pa za psihologaSlika, ker opažam, da narašča potreba tudi po teh kadrih.Slika In koneckoncev le zakaj bi plačevala strokovnjaka, če sem lahko to jaz...????
Yanna, a odprema popolne usluge za ta svet?Slika
"le čevlje sodi naj kopitar" F.Prešeren
SergejaSlikaSlika
Odgovori