AJPES-POJASNILA
Moderator: Mirko Zbačnik
AJPES-POJASNILA
Ali ni bilal za leto 2003 na AJPES-ovi strani že predloga za Pojasnila, ki jih je treba poslati na Ajpes ? Za 2004 je pa samo prazen list.
Malo čudno, ali pa ga samo ne znam poiskati?
Malo čudno, ali pa ga samo ne znam poiskati?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Vem, da je v IKSu predloga, samo v Ajpesovem programčku je ni (lani si samo malo popravil podatke, vnesel prave številke... pa je bilo)!
Zdaj pa ravno izbiram pesniško obliko, ki bi bila najbolj primerna.
Sem se že skoraj odločila za sonet
,
ker je lep ta svet....
p.s. Psu se pa res ne da še na sprehod
. Pravi, da mora kost do konca oglodat!
Zdaj pa ravno izbiram pesniško obliko, ki bi bila najbolj primerna.
Sem se že skoraj odločila za sonet
ker je lep ta svet....
p.s. Psu se pa res ne da še na sprehod
Urša 

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Pa saj tam je navodilo (če vnašaš v exelovo preglednico), kaj je treba pojasniti. Ali ne mislite tega?
Mene bega to, da je teh obveznih pojasnil v tem ajpesovem navodilu manj, kot pa jih je napisanih v iksu. Kaj je torej prav? Jaz sem sicer lani
pošiljala vse skupaj na papirju in sem se mučila z iksovimi navodili, letos sem se pa že skoraj odločila, da pojasnjujem le tisto, kar tam v ajpesu piše, samo zdaj ne vem, ali je to dovolj ali ne. Kako ravnate drugi?
Stvar, ki me še posebej bega, so stroški po funkcionalnih skupinah. Ali vi to delate?
Oh,
prosim za kakšen spodbuden odgovor, tako sem že izmučena, saj najbrž ste vsi....
Mene bega to, da je teh obveznih pojasnil v tem ajpesovem navodilu manj, kot pa jih je napisanih v iksu. Kaj je torej prav? Jaz sem sicer lani
pošiljala vse skupaj na papirju in sem se mučila z iksovimi navodili, letos sem se pa že skoraj odločila, da pojasnjujem le tisto, kar tam v ajpesu piše, samo zdaj ne vem, ali je to dovolj ali ne. Kako ravnate drugi?
Stvar, ki me še posebej bega, so stroški po funkcionalnih skupinah. Ali vi to delate?
Oh,
Tudi jaz sem za malo d.o.o spisala kar po AJPES-ovih navodilih - v čim krajših stavkih po njihovih točkah (saj jih je 14, mislim da kar dovolj - še teh ne bodo temeljito prebrali...)
Mika me, da bi jih kar skopirala še za druge in samo nekaj zneskov popravila...
Ker je v tehle sončnih dne lepše kje na sprehodu kot za pisalno mizo..

Mika me, da bi jih kar skopirala še za druge in samo nekaj zneskov popravila...
Ker je v tehle sončnih dne lepše kje na sprehodu kot za pisalno mizo..
Anela
Jaz sem jih res po kmečko razčlenila kot so imena kontnega plana. Se s tem res ne mislim obremenjevati. dobro stran texta imajo dovolj.adut napisal/-a:Mi lahko kdo razloži po kmečko razčlenitev stroškov po funkcionalnih skupinah?
Mirjana
Sem v lanskih prilogah našla eno GROMOOOZANSKO napako - pravi absurd (pa ni bil tiskarski škrat
Če pa bodo pa lahko pol seminarsko na to temo naredim - kot v srednji šoli na izrecno željo.
Sem bolj za to, da DURSu oddam kar se da lepo in točno in lično itd. kot pa AJPESU