BLIŽA SE KONEC

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Kaže, da mi je angleščina vsojena. če bolj je ne maram, bolj se mi nastavlja. identično stran sem našel jaz v angleščini. Ta bo boljša, je že dodana med priljubljene!

Slika

... ker Mirko nič ne dela, nič se ne uči, le smeške išče ... ga bo res vzela zima :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Nina ima pa izpit, tako da držite pesti zanjo ... Bo smeške drugič iskala ...

:zalost:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

:palca:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a sergeja »

Ej Sipi! Sergeja tukaj. Naj se malo pohvalim. Danes sem dala v podpis zadnjo bilanco, včeraj sem jo poslala na Ajpes, jutri pa jo nesem na DURS. Tako, da sem včeraj delala od 7h zjutraj, pa do 19hSlika . noro!Slika Ampak, za lani sem pa zaključilaSlika
.... Zdej pa še dohodnine, pa ČAW PEPI. Ja 1. aprila v La Plaz.SlikaSlika Slika Sipi, sej se še slišva kej po tulifonuSlika , da se točno zmenma kaj in kako... Ti, a soseda bo šla tudi? Lahko gremo skupaj...Kaj praviš???Slika
sipi
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a sipi »

Pohvale vredno Sergeja!
Kar se pa tiče žura, pa smo tri: soseda, ti pa jaz, pa še mogoče kdo od mučenikov na tem forumu. Vsi vedo, kdaj je naš žur, tak da vsi vabljeni! :palca: :partyman: :supz:
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

No Sipi, pol bova pa dale telefonsko, da naj pokliče tisti, ki bo želel priti, da medve eno mizco rezervirama-da naomo za šankom stali(že na začetku)Slika
A dam telefonsko????Slika
sipi
Računovodja
Računovodja

Če je še kdo za, da bi prišel naj pove, pa mu pošlji po mailu številko, da ne boš slučajno dobivala kakšne čudne telefonske klice. :axe:
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Prav maš... No, če kdo ima namen pridet, mi naj mail pošlje, pa dobi mojo tulifonsko, pa se dogovorimo...

važi???Kr začnite pošiljat, da nas bo čimprej čimveč.....

Slika Slika
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Zdaj pa vidim, da se vidve že poznata, pa še soseda, k sploh ni s fruma...tak da zgleda, da gre bolj za privat žur, ne za mučeniški-računovodski.
sipi
Računovodja
Računovodja

Se poznava, vendar je žur za vse, soseda (sodelavka) pa je tudi včasih na foromu(alina3). A ni to vredu, da organizira žur več oseb, ne pa da je vse na enim. Nikakor pa ni to privat žur. Midve s Sergejo sva organizirali ta žur še predno sva zvedeli, katera je katera.
Tako mučeniki, SIPI gre domov, ker je danes že dovolj naredila, se pa že v naprej veselim našega, ne privat, žura. :adijo:
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Ja, točno tko je. S Sipi sva šele zadnjič čist po butastim zvedle, da se poznava. Sva pač obe računovodji. Ena tukaj, druga tam... Sem pa skoraj prepričana, da bo skoraj vsak ugotovil, da koga pozna. Organizator pač ne more biti samo en. Je težje izvedljivo. Če še kdo lahko ali pa želi, pa ga vljudno vabim, da se nam pridruži pri organizaciji. Tak bo že organiziranje uvod v Fešto.....

ŽUR JE ZA RAČUNOVODJE!!!! ZA FORUMISTE!!!Slika Slika Slika
Karin
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a Karin »

O joj, a ste vsi Stajerci? Ja sej, kdo pa je še bolj za žurke?! No ja, a bi se dalo kje prespati? Mislim iz srca Gorenjske do srca Štajerske - pa ob 18.00 začetek.. Kriza!! Mau je deleč!! :((

:partyman:

Lahko noč :scool:
Odgovori