Delovna obleka ali ne
Moderator: Mirko Zbačnik
Točno tako, (vsaj tako pravijo) vpija sevanje, ki je namenjeno nam, ki po 12 ur bulimo v monitor. Je "zdravstveni pripomoček".
Jaz ga namreč nimam ker ne verjamem v to. Zato pa imam rožice, ki mi v pisarni bolje uspevajo, kot tiste doma. Verjetno ker sem več časa v pisarni, kot doma (tudi pravijo).
Ko bom imela malo več časa bom naštudirala kako in od kod pobirate tiste vaše prelepe animacije, predvsem rožice.
Jaz ga namreč nimam ker ne verjamem v to. Zato pa imam rožice, ki mi v pisarni bolje uspevajo, kot tiste doma. Verjetno ker sem več časa v pisarni, kot doma (tudi pravijo).
Ko bom imela malo več časa bom naštudirala kako in od kod pobirate tiste vaše prelepe animacije, predvsem rožice.
Lep pozdrav.
metalica
metalica
Če niste ljubitelj kaktusov, raje kupite kaj cvetočega. Kaktus ne pomaga k boljšemu počutju. Jaz sem ga dobila v dar že pred več kot enim letom, počutim pa se iz dneva v dan slabše. Mogoče, ker ne verjamem v ciper-coper. V glavo pa se najbolje meče ravno kaktus (saj ne vem iz izkušenj, zgolj predstavljam si).
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: